Toyota van Ekris Mijdrecht

Toyota van Ekris Mijdrecht

Welkom bij Van Ekris Mijdrecht

De historie van ons familiebedrijf gaat terug tot 1912 en mogen van het rijk het predicaat hofleverancier voeren.

Van Ekris Mijdrecht gelegen aan de industrieweg 48 heeft tevens ook vestigingen in Maarssen, Alphen aan den Rijn en Woerden. Vanaf het begin wordt met volle overtuiging het merk Toyota vertegenwoordigt. De voor Toyota kenmerkende waarden; betrouwbaarheid, kwaliteit en service, worden door Van Ekris benadrukt en uitgedragen. In combinatie met de gemoedelijke en hartelijke sfeer is een vaste klantenkring gegroeid die keer op keer kiest voor Toyota bij Van Ekris in Mijdrecht.

Bent u benieuwd naar wat Toyota Van Ekris voor ú kan betekenen? Als particulier of als zakelijke rijder? Kom langs en maak kennis met ons bedrijf. U bent van harte welkom!

Showroom - kijken, aanraken, proefrijden

Hedendaags is er veel informatie online te vinden op www.vanekris.nl Toyota biedt zowel de particuliere als zakelijke rijder een ruime modellensortering. In vrijwel elk segment is Toyota vertegenwoordigd. Denk aan de alom bekende Toyota Aygo tot aan een 7-Persoons Toyota Landcruiser. In onze showroom kunt u vele modellen bekijken, aanraken, ruiken enz! Maar de auto komt pas echt tot zijn recht met een proefrit die wij u ook graag aanbieden. Vaak even onder begeleiding zodat we u nog meer uitleg kunnen geven.

 

Toyota van Ekris Hybride specialist

Hybride is geboren bij Toyota en dat weten wij maar al te goed. Vanaf het moment dat de eerste Prius werd geïntroduceerd in 1997 is er bij ons in het bedrijf een gehele nieuwe interesse ontstaan. Zowel de hybride techniek als de software die bij deze nieuwe generatie auto’s komt kijken is magnifiek! Onze verkopers en aftersales medewerkers worden apart getraind en onze showroom heeft altijd verschillende nieuwe modellen op voorraad. Onze totale aanbod bestaat vrijwel geheel uit Hybride Toyota's.

 

Toyota Plus Occasions

Toyota staat al jaren bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. U treft bij ons een grote voorraad occasions aan. Om te kijken welke auto er nu goed bij u past helpen wij u graag.  Ook vertellen wij u meer over de auto zoals de vaste kosten en de onderhoudskosten aan de auto. Zekerheid bieden wij ook met ons Toyota Plus pakket waarbij de auto compleet rijklaar word afgeleverd inclusief onderhoud, nieuwe APK en tot 24maanden garantie. Wist u tevens dat u bij elke onderhoudsbeurt een jaar garantie krijgt op het Toyota Hybride systeem? Dat is pas zekerheid! Wij vertellen u daar graag meer over. Natuurlijk ruilen wij graag uw huidige auto in.

 

Direct Service – klaar terwijl u wacht

Dankzij de uitgekiende onderhoudsschema’s van Toyota is periodiek onderhoud meestal snel geklaard. Zo snel zelfs, dat veel klanten hierop kunnen en willen wachten. Hetzelfde geldt voor eenvoudige reparaties. Niet voor niets noemen wij dit Toyota Direct Service. Gedurende de wachttijd kunt u het zich aan onze leestafel gemakkelijk maken. Met een krant of tijdschrift en of met onze WiFi en 220V oplaadpunten in de wachtruimte. Uiteraard onder het genot van verse kop koffie of thee!

 

Receptie

Ons team op de receptie ontvangt u graag voor onderhouds- en reparatie afspraken, trekhaken, winterbanden, accessoires en meer! Ook kan hier eventueel vervangend vervoer worden geregeld tegen een klein tarief of een gratis leenfiets.

 

Non-stop-top-service

Onze service engineers zijn continue in de weer om uw auto in topconditie te houden, of om uw auto in deze staat terug te brengen. Grote reparaties, onderhoud en APK gaan volgens afspraak. Eenvoudige reparaties kunnen volgens het Toyota Direct Service principe meestal direct plaatsvinden. Op deze manier werken wij snel en efficiënt.

Wij gaan volgens uniforme protocollen te werk. Bij noodzakelijke vervanging gebruiken wij Toyota onderdelen. Daarmee behoudt u de garantie op uw auto. Duur? Helemaal niet! Voor oudere Toyota hebben wij ook een prima budget lijn onderdelen beschikbaar met dezelfde goede kwaliteit maar tegen een aantrekkelijker prijs.

 

Toyota Schade service

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen is dat op zich al vervelend genoeg. Het minste dat wij kunnen doen is de schade zo snel mogelijk herstellen. Dat kan omdat Van Ekris is aangesloten bij Schadegarant.

 

(Winter)banden service

Van Ekris levert vrijwel alle merken banden voor u auto. Wij adviseren u daar graag bij. Wij beschikken over een bandenopslag zodat wij u zomer of winterbandenset kunnen opslaan. U hoeft alleen maar een afspraak te maken voor de montage en Van Ekris zorgt voor de rest.

 

 

Contactgegevens
Industrieweg 48
3641 RM Mijdrecht
Tel: 0297230350
Fax: 0297230350
E-mail: mijdrecht@vanekris.nl
Website: www.vanekris.nl

 

Openingstijden
Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Nieuws

04 dec 2023
Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht Afbeeldingen
Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom …
21 okt 2023
Toyota van Ekris biedt gratis Bearlock-beveiliging op de RAV4-occasions Afbeeldingen
Bij Toyota van Ekris nemen we voertuigbeveiliging serieus en streven we ern…
24 sep 2023
Extra Actie op de Yaris Cross bij Toyota van Ekris Mijdrecht
Bij Toyota van Ekris zijn we ervan bewust dat wachten op een nieuwe auto no…
20 feb 2023
Maak kennis met de bZ4X op een unieke manier
Toyota heeft een assistent ontwikkeld genaamd beeZee, beeZee gaat samen met…


')