Rijkenberg Tuinmeubelen

Rijkenberg Tuinmeubelen

  1. Rijkenberg Tuinmeubelen is een familiebedrijf dat al sinds 1875 bestaat.

Diverse generaties van de familie Rijkenberg hebben diverse soorten winkels gehad, waarbij er uiteindelijk de keuze is gemaakt voor een specialisatie in tuinmeubelen.Vanaf februari 2005 zijn wij gevestigd aan de Industrieweg 43 te Mijdrecht. Daar hebben wij een inspirerende showroom van meer dan 1100 m2. Wij bieden daar tuinsets, loungesets, tuintafels en tuinstoelen, tuinbanken, ligbedden etcetera

Kortom, alles om van het buitenleven echt genieten te maken.

COLLECTIE TUINMEUBELEN 2021

Wij zijn druk bezig met het samenstellen van de  tuinmeubelcollectie voor 2021. Nu, zijn wij zeer verheugd u te kunnen meedelen dat dit een verrassende en uiteenlopende tuincollectie is geworden. Samen met de mooiste tuinmeubelmerken: Suns, Taste by 4SO, Beach 7, Zebra, Hartman, Studio 20 etc. hebben wij een grote selectie aan teakhouten loungesets, aluminium loungesets, vlechtwerk loungesets, sensotex loungesets, Sunbrella all weather loungesets, rvs lougesets etc. voor u geselecteerd.

Naast deze grote range aan loungesets hebben wij ook diningsets in heel veel verschillende materialen voor u geselecteerd. Natuurstenen tuintafels, teakhouten tuintafels, cementfibre tuintafels, HPL tuintafels etc. Bij deze tuintafels kunt u alle tuinstoelen mixen en matchen. Creeër u eigen tuinlook en maak deze kenbaar bij ons verkoopteam of maak gebruik van onze webshop. 

Ons verkoopteam bestaat uit Gustav Rijkenberg, Geerpetra Rijkenberg, de heer A.C. Rijkenberg senior. Uw tuinmeubilair wordt door onze chauffeur Dennis Schuurman bij u geleverd en neergezet daar waar u het wilt hebben. Met dit kleine team doen wij ons uiterste best om zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Wij vinden het van groot belang dat u het juiste advies krijgt voor u tuin. Neem dus gerust een tekening mee van uw tuin en  foto's van het interieur.  

Tuinmeubelen zijn er in overvloed maar gaat u voor specialisme kom dan naar Rijkenberg Tuinmeubelen. De beste keuze om u te laten inspireren, enthousiasmeren, informeren en adviseren. Onze tuinmeubelen zijn nagenoeg altijd op voorraad. Wij streven ernaar uw tuinmeubelen snel te bezorgen, te plaatsen waar u wilt en de eventuele afval nemen wij mee. Daar waar demonstratie nodig is, zal deze ook worden gegeven.

Wilt u een topcollectie van mooie kwaliteitsmeubelen, deskundig advies en een 5 sterren bezorg- en plaatsingsadvies, kiest dan voor Rijkenberg Tuinmeubelen!  Succes verzekerd.

Wij bezorgen regelmatig in onder andere :

Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Abcoude, Nieuwkoop, Noorden, Amsterdam, Nieuwveen, Zevenhoven, Vreeland, Loenen, Loenersloot, Loosdrecht, Hilversum en Buitenveldert, Woerden, Hoofddorp en bij U!

Contactgegevens
Industrieweg 43
3641 RK Mijdrecht
Tel: 0297 281501
E-mail: info@rijkenbergtuinmeubelen.nl
Website: www.rijkenbergtuinmeubelen.nl

 

Openingstijden
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Nieuws

Geen afbeelding
15 mei 2012
Rijkenberg Tuinmeubelen open op Hemelvaartsdag
Het mooie weer is in aantocht! Rijkenberg Tuinmeubelen is op Hemelvaartsda…
Geen afbeelding
19 jul 2011
Summersale bij Rijkenberg Tuinmeubelen
Het is SUMMER SALE bij Rijkenberg Tuinmeubelen in Mijdrecht. Thuisblijvers…
Geen afbeelding
16 feb 2011
Geld terug voor uw tuinset bij Rijkenberg Tuinmeubelen
Mijdrecht - Bij Rijkenberg Tuinmeubelen in Mijdrecht krijgt u vanaf nu tot …


')