Watersportcentrum Vinkeveen Haven

Informatie

Watersportcentrum Vinkeveen Haven

  • Gezelligste zeilschool van Midden Nederland
  • Sloep, Valk, Kano of Sup verhuur
  • Heerlijk overnachten in onze knusse B&B
  • Unieke evenementenlocatie

Haven 

Ervaar de natuur van de Vinkeveense plassen vanaf het water. Ga lekker sportief het water op met een kajak, sup of zeilboot. Of relax in een sloep en vaar de plassen rond. Bij Vinkeveen Haven kun je ook terecht voor activiteiten zoals Expeditie Robinson of een sloepengame. Het staat garant voor veel plezier en een sportief bedrijfs- of schooluitje. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en de tarieven. Slapen in onze passantenhaven kan ook, reserveren is niet nodig. Kom lekker aanvaren!

Zeilschool

Denk je aan zeilen? Denk je aan ons! Met onze jarenlange ervaring bieden wij zeilkampen aan voor jeugd en volwassenen. Je kunt kiezen uit een jeugdzeilkamp waar plezier en leren zeilen voorop staat of maak gebruik van onze privé-, dag/weekend cursussen. Onze instructeurs staan te popelen om je te ontvangen!

Evenementen

Met blote voeten in het zand of met de voetjes van de vloer...... Prachtig gelegen aan een strandje leent onze evenementenlocatie Het Strandhuis zich bijzonder goed voor het houden van een bruiloft, feest, vergaderarrangement of bedrijfsuitje. En natuurlijk zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes. Van een informele BBQ tot aan een diner, wij denken graag met je mee in de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Overnachten

Geniet van de rust, de ruimte en het zicht op de Vinkeveense plassen. Hier ervaar je wat vrijheid inhoudt wanneer je in de ontspanning komt. Bij ons kun je heerlijk overnachten in onze B&B aan het water, met een groter gezelschap in onze groepsaccommodatie Het Droogdok of kom aanvaren met je boot in de  passantenhaven en laat je in slaap wiegen door het kabbelende water om je heen.

Contactgegevens
Herenweg 148a
3645 DT Vinkeveen
Tel: 0297-262200
Fax: 0297-262447
E-mail: info@vinkeveenhaven.nl
Website: www.vinkeveenhaven.nl

 

Openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00

')