P.A. van Rooyen

P.A. van Rooyen

P.A. van Rooyen is een familiebedrijf dat al vanaf 1873 bestaat. De opgedane kennis wordt van generatie op generatie doorgegeven, maar ouderwets zijn we zeker niet. Om onze service en kwaliteit hoog te kunnen houden, is innovatie één van de speerpunten in ons bedrijf. Wij werken met de nieuwste materialen zoals moderne vrachtwagens en beste container- en opslagfaciliteiten. Ook passen wij de nieuwste technologieën (RFID) toe zodat geen verhuisdoos uit het oog verloren gaat.

We zijn een professioneel familiebedrijf dat onze hand niet omdraait voor grote en kleine verhuizingen. Verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven, in binnen- en buitenland zijn mogelijk. Ook met antieke of breekbare items kunnen wij omgaan.

Onze werknemers hebben passie voor het verhuisvak en door hun ervaring kunt u zorgenvrij van uw oude naar uw nieuwe adres over.

Samenwerkingsverband met Top Movers

Met de landelijke organisatie Top Movers, met hun 16 ervaren bedrijven die allemaal bekend zijn in hun eigen regio, werken wij samen om grote klussen aan te pakken. Door dit samenwerkingsverband kunnen wij u ook in Europa en zelfs daarbuiten uitstekende service bieden.

Opslag en personeel

Met meer dan 16.000 vierkante meter verwarmde opslagruimte voor het opslaan van uw inboedel, is het mogelijk uw inboedel voor korte of langere periode te stallen. We hebben 15 moderne verhuiswagens, variërend in grootte van 14 tot 70 kubieke meter en beschikken over ruim 35 enthousiaste en ervaren medewerkers. Velen van hen zijn in het bezit van een SAVAM-vakdiploma.

Kwaliteit en gemak

Wij zorgen dat u tijdens het verhuizen geen stress heeft. Voor de verhuizing komt desgewenst een verhuisadviseur bij u langs. Voor zowel bedrijven als particulieren klanten maakt de verhuisadviseur in overleg met u een nauwkeurig verhuisdraaiboek. Zo weet u precies wanneer wat gebeurd.

Wij hebben een internationale ‘van deur tot deur’-service. Als u naar het buitenland verhuist, verzorgen wij ook de douaneformaliteiten en verzekeringen, want u heeft al genoeg aan uw hoofd.

Als u op tijd contact met ons opneemt, kunnen wij ons vak optimaal uitvoeren. Onze verhuisadviseurs maken een afspraak om de details te bespreken zodat wij effectief te werk kunnen gaan.

Dus gaat u verhuizen en heeft u interesse in onze diensten, laat het ons dan weten via de mail verkoop@pavanrooyen.nl of bel met 0297-514000

 

 

Contactgegevens
Joh. Enschedeweg 5/7
1422 DR Uithoorn
Tel: 0297-514000
E-mail: info@pavanrooyen.nl
Website: www.pavanrooyen.nl

       

Openingstijden
Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nieuws

Op zoek naar een nieuwe baan?
Wij hebben...
27 jun 2019
Op zoek naar een nieuwe baan? Wij hebben...
Op zoek naar een nieuwe baan? Wij hebben de volgende vacatures open staan: …
Bij P.A. van Rooyen zijn we op zoek naar...
19 jun 2019
Bij P.A. van Rooyen zijn we op zoek naar...
Bij P.A. van Rooyen zijn we op zoek naar: LOODSMEDEWERKER/MEDEWERKER LOGIS…
Nu eerst op vakantie of op zoek naar een...
18 jun 2019
Nu eerst op vakantie of op zoek naar een...
Nu eerst op vakantie of op zoek naar een kamer? P.A. van Rooyen feliciteert…
Wanneer je als kind moet verhuizen van j...
06 jun 2019
Wanneer je als kind moet verhuizen van j...
Wanneer je als kind moet verhuizen van je huis naar een ziekenhuisbed, is d…


')