Treur Tuinen

Informatie

Treur Tuinen

Hulp van een vakman bij het aanleggen van een tuin is geen overbodige luxe. Hovenier Treur is een hovenier die uw creaties kan realiseren en uw tuin omtoveren tot een droomtuin. De mogelijkheden in materialen en stijlen voor het laten aanleggen van uw tuin zijn enorm. Wilt u een tuin waar weinig onderhoud aan nodig is of moet de tuin juist kindvriendelijk zijn? Hovenier Treur kan u daarbij adviseren en de werkzaamheden uitvoeren. 

Hovenier Treur, gevestigd in Wilnis, verzorgt al jaren tuinaanleg voor zowel particulieren als zakelijke zakelijke klanten. Door de nodige ervaring en het gebruik van moderne apparatuur kan hovenier Treur vrijwel elke klus aan.

Tuinontwerp

Tuinen aanleggen is een vak apart en Hovenier Treur is specialist in tuinaanleg. Niets is zo leuk als het laten realiseren van uw wensen en ideeën van uw eigen tuin. Daarom begint het allemaal bij het ontwerpen. Meestal heeft u al een idee hoe u uw tuin aangelegd zou willen hebben en hoe u uw tuin wilt gebruiken. Door onze jarenlange ervaring en goed oog voor wat mooi en praktisch is kunnen wij u ideale tuin aanleggen. 

Hoe gaan we te werk? Iedereen heeft een ander beeld wat hij/zij graag met de tuin zou willen doen. Dat betekent dat wij altijd eerst met u in gesprek gaan om uw wensen vast te stellen. Tijdens het persoonlijk gesprek bij u thuis bespreken wij de mogelijkheden en kijken wij welk tuinontwerp er het beste bij uw situatie past. Na dit gesprek kunnen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen voor het tuinontwerp. Als u de offerte goedkeurt maken wij op basis van de situatie en de punten die zijn voortgekomen uit het persoonlijk gesprek een tuinontwerp. Gedurende het ontwerp process kunt u altijd meekijken, en waar nodig dingen aanpassen. Als het tuinontwerp klaar is, kunnen wij een vrijblijvende offerte maken voor het realiseren van het ontwerp.

Tuinaanleg

Indien het gewenste ontwerp bekend is kan het aanleggen van de tuin beginnen. Uiteraard moet er in vele gevallen eerste de oude bestrating en het beplanting worden verwijderd. Maar het kan ook zijn dat eerst de tuin moet worden afgraven. Door middel van professionele machines en apparatuur is Hovenier Treur in staat om dit effectief uit te voeren. Voor de tuinaanleg kan Hovenier Treur, naast de uitvoering, u ook van alle benodigdheden voorzien in grond & zand, tegels, beplating, schuttingen en bijvoorbeeld een tuinhuis.

Ook voor het aanleggen van de tuin maakt Hovenier Treur gebruik van professionele machines en apparatuur. Door een breed assortiment aan machines is Hovenier Treur in staat zowel kleine particulieren tuinen als grote projecten te realiseren.

Contactgegevens
Molenland 19
3648 NN Wilnis
Tel: 06 5172 3929
E-mail: info@treur-tuinen.nl
Website: www.treur-tuinen.nl

 

Openingstijden
Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

')