Jovar aanhangwagens

Jovar aanhangwagens

Jovar aanhangwagens

Welkom bij JOVAR Aanhangwagens

JOVAR Aanhangwagens is een uniek bedrijf o.a. vanwege de unieke start. De eigenaar, de heer de Johan de Jong startte dit bedrijf in 2001. Tot die tijd was hij zo’n 25 jaar agrarisch ondernemer, met grote technische interesse en vaardigheden. O.a. door oprukkende woningbouw werd hij gedwongen tot verkoop van een deel van de kassen, waardoor hij ongeveer 2000 m² kas/ schuur overhield. In deze ruimte wilde hij een nieuw bedrijf starten, maar wat? Hij kwam in contact met de heer Jan Deken van ATAF aanhangwagenfabriek, die te kennen gaf zijn bedrijf te willen verkopen.

Na intensieve gesprekken kwam het in augustus 2001 tot een deal. Het werd een combinatie van de vakkennis en 40 jaar ervaring van ATAF en de bekwaamheid en inventiviteit van JOVAR.
Op dit moment kunnen we zeggen dat JOVAR een zeer solide bedrijf is, waar de klant centraal staat. In onze showroom kunt u terecht voor uw nieuwe Aanhanger, een boottrailer huren of autoambulance, maar ook voor een slot of een klein onderdeeltje. Ook wanneer u speciale wensen heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken met u naar een gepaste oplossing.

Bent u op zoek naar een occasion, of wilt u juist graag uw gebruikte aanhanger verkopen? Kijk even op onze occasionpagina of neem contact met ons op.

Huren? Wij verhuren (bijna) alles! Op de pagina verhuur staan de meeste aanhangers en trailers vermeld. Ziet u er niet bij wat u zoekt? Laat het ons weten. Tevens verhuren wij Hobby- en Atelierruimte van 40m² en 65m².

Er zijn regelmatig aanbiedingen dus houdt u de pagina aanbiedingen op de website in de gaten dan blijft u op de hoogte!

Wilt u meer weten? Bel of mail ons.

Of breng een bezoek aan onze showroom: 
Aalsmeerderweg 230, 1432 CW Aalsmeer.(di. t/m za., maandag op afspraak)

Iets te repareren?
Wij beschikken over een ruime, goed geoutilleerde reparatieruimte. Wat het probleem ook is, wij zoeken samen met u naar een oplossing. Verlichting, remmen en algehele controle zijn bij ons in goede handen.

Ook niet alledaagse reparaties en carrosseriewerkzaamheden zijn bij ons mogelijk.

Veel van de benodigde onderdelen zijn voorradig in ons overzichtelijke magazijn. Wat niet voorradig is kan binnen 48 uur ter plaatse zijn.

Wij streven ernaar uw reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Kunt u uw aanhanger geen dag missen? Geen nood. U krijgt van ons, indien mogelijk, een "leenaanhanger" mee.

Jovar's Hobby- en Atelierruimte
Bent u op zoek naar een betaalbare hobby- of atelierruimte?

Dan bent u bij Jovar Aanhangwagens aan het juiste adres!

Sommige mensen denken hoe kan dat nou. Een aanhangwagen verhuurbedrijf dat ook RUIMTEN verhuurt?

Het zit zo: Omdat ons pand eigenlijk te groot en te mooi is voor de hoofd activiteit aanhanger VERKOOP en VERHUUR, en omdat we het leuk vinden om met allerlei kunstenaars om te gaan, hebben we door de jaren heen op de eerste verdieping atelierruimten gebouwd.

We hebben nu al 15 kunstenaars in ons pand. Natuurlijk zijn ze niet allemaal tegelijk aanwezig. De RUIMTEN zijn tussen de 20 m² en 40 m² vloeroppervlak. Deze zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden.

Toiletten, verwarming, verlichting en spoelruimten voor uw kwasten enz. zijn aanwezig. U heeft uw eigen sleutel, dus uw kostbare eindresultaten zijn hier veilig. Ook advies van de overige huurders kan ingewonnen worden.

Jovar’s Hobby/atelierruimte is gevestigd in Aalsmeer en ligt dus gunstig ten opzichte van Amsterdam en Amstelveen.

Contactgegevens
Aalsmeerderweg 230
1432 CW Aalsmeer
Tel: 0297324486
E-mail: info@jovar.nl
Website: www.jovar.nl


Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 16:30
Woensdag
08:30 - 16:30
Donderdag
08:30 - 16:30
Vrijdag
08:30 - 16:30
Zaterdag
08:30 - 13:00
Zondag
Gesloten

Nieuws

11 mei 2015
Fietsaanhangers voor 4 fietsen bij Jovar in Aalsmeer Afbeeldingen
Deze fietsaanhangwagen is de ideale oplossing wanneer u meerdere fietsen wi…


')