Schenkeveld

Schenkeveld

Kwekerij De Kabel en Schenkeveld hebben na jarenlange intensieve samenwerking besloten om samen verder te gaan. Doordat beide tomatenteeltbedrijven een eenzelfde marktvisie, bedrijfsbenadering en ambitie hebben, gaan ze per 1 januari 2019 de krachten bundelen onder de naam Schenkeveld.

Met de fusie wordt geanticipeerd op de continu veranderende marktomstandigheden. Vernieuwing en verdere professionalisering zijn een must om een aantrekkelijke partij te zijn en te blijven voor klanten, medewerkers en toeleveranciers. Hier kunnen we samen een nog betere invulling aan geven. De gezamenlijke passie voor perfectie, de positieve instelling en de drive om elke dag weer een beetje beter te willen zijn dan de dag ervoor, maken dat de ondernemingen perfect bij elkaar passen.

Joost Barendse, Richard Schenkeveld en Richard Hartensveld zullen de directie vormen van het “nieuwe” Schenkeveld. Voor haar groeiambities richt het fusiebedrijf zich op het project Schenkeveld Schiphol in Rijsenhout. Hier wordt momenteel gebouwd aan de tweede fase van 11 hectare. Daarnaast heeft het bedrijf bestaande teeltlocaties in Westland en Midden-Delfland.

Vanzelfsprekend worden de samenwerkingen die De Kabel en Schenkeveld hebben, met onder andere Telersvereniging Prominent, coöperatie DOOR en bQurius, onverminderd voortgezet.

“We geloven in de toekomst samen met onze enthousiaste en ambitieuze medewerkers. We geloven in deze samenwerking en hebben er bovenal heel veel zin in”, aldus de ondernemers.

Contactgegevens
Woudseweg 146
2636 AV Schipluiden
Tel: 015 251 2490
E-mail: info@schenkeveld.co
Website: schenkeveld.co/

   

Nieuws

Wist u dat Schenkeveld sinds enkele maan...
04 jul 2019
Wist u dat Schenkeveld sinds enkele maan...
Wist u dat Schenkeveld sinds enkele maanden ook Bliss tomaatjes in het auto…
iPhone X actie is een succes! Veel plezi...
27 jun 2019
iPhone X actie is een succes! Veel plezi...
iPhone X actie is een succes! Veel plezier ermee
Een rake blog van Energie Manager Randy ...
25 jun 2019
Een rake blog van Energie Manager Randy ...
Een rake blog van Energie Manager Randy Kardol!!
Lekker in de zomervakantie werken en daa...
24 jun 2019
Lekker in de zomervakantie werken en daa...
Lekker in de zomervakantie werken en daarna Videoland kijken? Kom bij ons w…


')