Schoonmaakonderneming G. Raggers & Zn bv

Informatie
Schoonmaakonderneming G. Raggers & Zn bv

Schoonmaakonderneming G. Raggers & Zn bv

In 1935 begon Gerrit Raggers (1912 - 2001) met een bedrijf dat zich voornamelijk toelegde op het wassen van ramen. Hij maakte vooral ramen schoon in Amsterdam. Samen met zijn vrouw Dini exploiteerde hij bovendien een koffiehuis, dat voor de broodnodige extra inkomsten zorgde. Geleidelijk groeide het schoonmaakbedrijf uit tot een volwaardige en zichzelf financieel bedruipende onderneming. Er kwamen mensen in dienst, er werd meer materieel aangeschaft en het schoonmaakwerk beperkte zich niet langer tot ramen alleen.

Zijn zoon Rob nam in de jaren zeventig het bedrijf van zijn vader over en bouwde het verder uit tot een professioneel en succesvol bedrijf met een vaste trouwe groep klanten en medewerkers. Inmiddels is alweer de derde generatie aan de leiding. Gitta (dochter van Rob en Herma) leidt sinds 1995 het bedrijf samen met Peter van Amerongen.

Peter kwam al sinds 1977 bij Raggers als accountant, om de administratie in goede banen te leiden. Dat Raggers een bijzonder bedrijf is, dat gebouwd is op vriendschap en waardering, blijkt uit het opvallende feit dat ook de man van Gitta (Jan), de vrouw van Peter (Lieneke), zijn zoon (Peter junior) én zijn dochter (Chantal) bij het schoonmaakbedrijf betrokken zijn geraakt. Een familiebedrijf dat dus gedragen wordt door twee families!

n de jaren zestig verhuisde het bedrijf naar de Amsteldijk Noord 85 in Uithoorn, de woning van Rob Raggers. Rob nam in de jaren zeventig het bedrijf van zijn vader over en bouwde het verder uit tot een professioneel en succesvol bedrijf met een vaste, trouwe groep klanten en medewerkers. Hiermee kwam geen einde aan Gerrits betrokkenheid bij het bedrijf waar hij vaak bleef komen. Rob’s vrouw Herma maakte de betrokkenheid van de familie bij de onderneming compleet. In 1988 werd het huidige pand aan de Amsteldijk Noord 32 betrokken.

Er is in meer dan 80 jaar veel veranderd. Maar de passie voor het werk is gebleven en veel klanten zijn Raggers al lang trouw. Langdurige relaties onderstrepen de bijzondere kwaliteiten van familiebedrijven in het algemeen en van Raggers in het bijzonder.

 

Contactgegevens
Amsteldijk noord 32
1422 XW UITHOORN
Tel: 0297-563070
E-mail: info@raggers.nl
Website: www.raggers.nl


')