Urifoon

Informatie
Urifoon

Urifoon

Urifoon is een klein maar prachtig familiebedrijf opgericht in 1954. Wij bieden in Nederland en diverse Europese landen een unieke en zeer succesvolle plaswekkertraining met persoonlijke begeleiding. Wij zijn oprecht betrokken bij de voortgang van de training en zo helpen wij duizenden kinderen per jaar versneld zindelijk te worden. Het effect op het zelfvertrouwen van deze kinderen is enorm. Dit maakt ons werk extra dankbaar.

Vanuit Amstelhoek adviseren en begeleiden wij ouders en kind zowel telefonisch als per mail bij de training. Tevens verzenden wij vanuit hier alle bestelde producten binnen Nederland en naar klanten en partners in meer dan 10 landen.

Naast de plaswekkers en de bijbehorende training ontwikkelt ons portfolio zich snel met eigen producten en merken, zoals speciale horloges en het modieuze incontinentie ondergoed van UnderWunder®. Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9,4 en 99% beveelt ons aan. Daar zijn wij uiteraard zijn super trots op! 

Groei, innovatie, professionalisering en passie zijn kenmerkend binnen deze gezonde en succesvolle organisatie. Wij werken in Amstelhoek met een klein team van 6 medewerkers. Kernwoorden zijn: Betrokken, enthousiasme, aanpakken en voldoening. 

Meer informatie vindt u op www.urifoon.nl

 

Contactgegevens
Mennonietenbuurt 29
1427 AX Amstelhoek
Tel: 0297 - 760 001
E-mail: info@urifoon.nl
Website: www.urifoon.nl/nl/

   

')