Auto Berkelaar Amstelveen

Informatie

Auto Berkelaar Amstelveen

Alles tot doel u optimaal te helpen zodat u tevreden op weg gaat. Auto Berkelaar is dealer van Suzuki en erkend reparateur van Citroën en Renault (vestiging Mijdrecht). Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Mijdrecht helpen we u graag met vakkundig advies, service, schadeherstel (we hebben eigen schadeherstel in huis) en APK. In Amstelveen staat ook een breed scala aan huurauto’s voor u klaar. 

Beide vestigingen zijn ook Vakgarage. Met Vakgarage Groene Venen en Vakgarage Amstelland levert Auto Berkelaar een aanvulling op het bestaande pakket diensten en kunnen we ook het universele kanaal en de leasemarkt bedienen.

Voor onderhoud, reparatie, APK-keuring, aircoservice, expertise en schadeherstel, wielen en bandenservice; u bent bij Auto Berkelaar aan het juiste adres! En u kunt nu ook online uw schade melden! Via het schadeherstelformulier op onze website kun u uw schade melden en ontvangt u per email een schadeadvies van onze deskundige adviseurs. Nog meer gemak voor u! Ook de nieuwste modellen en een uitgebreide collectie occasions in topconditie van vele merken; wij hebben ze in huis!

Wij nemen uw auto van ieder merk graag in onderhoud. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

Contactgegevens
Bouwerij 75
1185XW Amstelveen
Tel: 020 - 640 11 99
E-mail: amstelveen@berkelaar.nl
Website: autoberkelaar.nl/


')