FREESMIJ

Informatie

FREESMIJ

Freesmij is dé onderaannemer voor de wegenbouw. We zijn gespecialiseerd in asfaltfrezen en stabiliseren. Met ruim 100 medewerkers en een indrukwekkend machinepark werken we aan de weg. We zijn met name actief in de Benelux en Duitsland. Dankzij ons vakmanschap, een stipte uitvoering en een perfecte service zijn we uitgegroeid tot marktleider.

Freesmij is zich bewust van haar verantwoordelijkheid als ondernemer. Daarom maken we hergebruik van freesasfalt (granulaat) mogelijk, zodat het milieu minder wordt belast. Daarnaast werken we voortdurend aan innovaties waarmee onze mensen steeds schoner en veiliger kunnen werken. 

Freesmij is lid van Bouwend Nederland en van VESF (Verband Europäischer Strassenfräsunternehmungen e.V.).

Freesmij wordt geleid door Henk Vreeswijk, Algemeen Directeur. Freesmij en Multicell zijn beide handelsnamen van Nederlandse Frees Maatschappij BV.

Nederlandse Frees Maatschappij BV is ISO 9001:2015 en VCA* (2017/6.0) gecertificeerd (certificaten onder Downloads). Dit is uiteraard niet meer dan een momentopname. We besteden voortdurend aandacht aan het verder verbeteren van onze kwaliteitszorg.
 
 

 

Contactgegevens
Communicatieweg 10
3641 SE Mijdrecht
Tel: 0297 282 622
E-mail: info@freesmij.nl
Website: www.freesmij.nl

   

')