Kind & Co Ludens

Informatie

Kind & Co Ludens

Kinderopvang met een maatschappelijk hart

Een spelend kind is een lerend kind. Bij Kind & Co Ludens creëren we een veilige basis waarbinnen kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Door te experimenteren, te ervaren, te onderzoeken, te spelen en vooral ook te doen ontdekken ze hun talenten, sociale vaardigheden en eigen zijn.

Wij houden ons bezig met de toekomst, die van de kinderen èn van onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je veel plezier hebt in je werk en de ruimte voelt om jezelf te zijn en kinderen te inspireren met jouw eigenheid. Natuurlijk wil je je ook blijven ontwikkelen. Wij zorgen daarom voor scholing, trainingen, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht!

Wij zijn een maatschappelijke kinderopvang. Dat betekent dat wij als maatschappelijke onderneming geen winstoogmerk of aandeelhouders hebben. Wat we verdienen gaat bij ons naar het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen die bij ons spelen. Het merk Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co en Ludens. Samen zetten we ons in voor kansgelijkheid en dragen bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie.

Contactgegevens
Papiermolen 14-24
3994 DK Houten
Tel: 0620336258
E-mail: info@kindencoludens.nl
Website: Kind & Co Ludens

   

Openingstijden
Maandag
08.30 - 17.00
Dinsdag
08.30 - 17.00
Woensdag
08.30 - 17.00
Donderdag
08.30 - 17.00
Vrijdag
08.30 - 17.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

')