Atlantis C2 verliest nipt van Luno C1

Geplaatst op: 20 december 2010

Atlantis begon de eerste helft goed te spelen. In de verdediging werd de aanval goed ontregeld en in de aanval werden goede aanvallen opgezet. Dit leidde in de eerste helft tot een 4-3 voorsprong. In de rust complimenteerden de coaches het team voor het goede voorverdedigen en het neerzetten van goede aanvallen waarin de C2 zijn rust behield.

In de tweede helft ging het gelijk op. Luno maakte echter de aansluitingstreffer. Hierdoor stond het 4-4. Dit zorgde voor een mentale oppepper voor de tegenpartij. Toch ging het nog gelijk op in de tweede helft. Helaas trok Luno aan het langste eind. De einduitslag luidde 5-6.

Toch waren de coaches niet ontevreden en zien ze een stijgende lijn in dit team.

Op 8 januari is pas de volgende wedstrijd voor Atlantis C2. In deze wedstrijd mogen ze zich opmaken voor Reflex C1.

De door De Rabobank gesponsorde Atlantis C2 mocht zich deze week opmaken tegen het team uit Linschoten. In de vorige ontmoeting wist Atlantis hier niet van te winnen. Het was dus de taak aan Atlantis om zich te revancheren. Atlantis begon de eerste helft goed te spelen. In de verdediging … Lees meer »