Atlantis A1 trein dendert voort

Geplaatst op: 16 december 2010

Ook in de vierde speelronde behaalde Atlantis A1/Van Dam Bedrijfsdiensten de volle winst. In Alphen aan den Rijn werd het op de derde plaats staande Tempo na een ruststand van 4-8 verslagen met 10-16. Mede door de resultaten van de andere wedstrijden in de poule heeft Atlantis A1 als enige nog geen verliespunten en staat daarom fier aan kop in de tweede klasse en lijkt de ploeg "unstoppable".

De wedstrijd tegen Tempo kende een stroeve start, weliswaar kwam Atlantis op 0-1 maar Tempo antwoordde direct met de 1-1, zo ging dat door tot de 3-3, hierna sloeg het team een gaatje van vier punten: 3-7. Waarna beide teams voor rust er nog een scoorden wat de ruststand bracht op 4-8. Coaches Arie Zaal en Marijke Pauw gaven aan dat deze voorsprong niet meer uit handen mocht worden gegeven, kortom de bal langer in de aanval houden en de goede doelkansen benutten.

Het was Tempo dat er vol tegenaan ging, het kwam zelfs tot 2 punten (7-9) maar de gastheren konden deze inhaalslag conditioneel niet aan en Atlantis profiteerde hiervan. In een tijdsbestek van nog geen tien minuten schoot Atlantis zich naar 7-13.

Het gat van zes punten kon Tempo niet meer inhalen en zo stond er na twee keer 30 minuten spelen een eindstand op het scorebord van 10-16. Wederom een winstpartij voor de A1.

Complimenten aan het damesviertal van Atlantis die het gevaar bij Tempo (de dames) keurig wisten af te stoppen. De kracht van dit team is dat iedereen kan scoren.

Scores: Jeroen Korver(8x), Sharon Moen(3x), Timo Jongerling(2x), Megan van Aken(1x), Robin van 't Schip(1x) en Goof van Straaten(1x). Volgende wedstrijd is op 18 december in Vleuten/De Meern (Europasporthal) alwaar runner up Fiducia A1 wacht. Aanvang van deze wedstrijd is om 15.15 uur. Stand: 1. Atlantis A1 4-8 (62-30) 2. ALO 4-6 (40-38) 3. Fiducia 4-5 (37-35) 4. Luno 4-3 (32-42) 5. Tempo 3-2 (29-36) 6. De Vinken 4-2 (35-45) 7. Velocitas 3-0 (23-32)

Ook in de vierde speelronde behaalde Atlantis A1/Van Dam Bedrijfsdiensten de volle winst. In Alphen aan den Rijn werd het op de derde plaats staande Tempo na een ruststand van 4-8 verslagen met 10-16. Mede door de resultaten van de andere wedstrijden in de poule heeft Atlantis A1 als enige … Lees meer »