Winst voor Atlantis D2

Geplaatst op: 6 december 2010

Atlantis en EKVA begonnen dan ook zeer gedreven aan deze wedstrijd.

Tijdens de spannende eerste helft liep Atlantis D2 helaas in de eerste minuut al tegen een achterstand aan. Gelukkig scoorde Sander nog geen minuut later 1-1. In het aanvalsvak van Atlantis werd hard gewerkt en weer drie minuten later stond het 2-1 in het voordeel van Atlantis door een prachtig schot van Thymen. Helaas werd het even later 2-2. Het verloop van de wedstrijd gaf goed de gelijkwaardigheid aan. Sander maakte vervolgens de 3-2, gevolgd door de 3-3 door een score van EKVA. Er werd van vak gewisseld.
Marijn scoorde als eerste na de wissel de 4-3. De aanval ging over en weer, de beide teams waren aan elkaar gewaagd. Toch leek Atlantis gedurende deze eerste helft steeds iets sterker te zijn. De bal werd mooi rondgespeeld in het aanvalsvak waardoor EKVA steeds achter de feiten aan liep.

Na de pauze ging Atlantis voortvarend van start. Binnen een minuut stond het 5-3. Het EKVA-kamp werd steeds stiller. Na een aantal prachtige aanvallen bij Atlantis, wist EKVA tocht te scoren: 5-4. De spanning nam toe. EKVA kreeg weer hoop en de felheid in aanvallen nam toe.
Gelukkig wist Sander de stand op 6-4 te brengen waardoor er weer enige rust kwam aan de Atlantis zijde. Leuk bewegelijk spel volgde waarbij de bal in hoog tempo werd rondgespeeld.

Professioneel ogende combinaties waren te zien terwijl het spel over een weer golfde. In deze fase waren beide teams aan elkaar gewaagd en er werd aan beide kanten keihard gewerkt om de winst binnen te halen. Maar uiteindelijk klonk het eindsignaal. YES! De winst was binnen. Atlantis D2 heeft erg goed gespeeld en het was een zeer leuke wedstrijd.

Zaterdag 4 december: de stand in de 3e klasse voor D-teams was zeer spannend. Het door Roebeson gesponsorde Atlantis D2 en EKVA D3 uit Almere stonden op een gedeelde eerste plaats. Tijd om dit even recht te zetten. Atlantis en EKVA begonnen dan ook zeer gedreven aan deze wedstrijd. Tijdens … Lees meer »