Atlantis 1 kwam tekort tegen sterk De Vinken

Geplaatst op: 29 november 2010

Zaterdag 27 november stond een lastige wedstrijd voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 op het programma. De Atlantis equipe mocht aantreden tegen het sterk spelende Vinken.
Atlantis wist dat het een grote opgave zou worden om de winst te pakken, maar was vastbesloten het de Vinken zo moeilijk mogelijk te maken.

De thuisspelende ploeg ging voortvarend van start en na 2 minuten stond er een 2-0 voorsprong voor de Vinken op het bord. Atlantis wist terug te vechten en zo stond het enige tijd later weer gelijk.
Daarna was het weer de Vinken dat uitliep naar een paar punten voorsprong en dit is een groot deel van eerste helft zo gebleven. Vlak voor rust wist de Vinken nog verder uit te lopen en moest de coach van Atlantis Alex van Senten inzetten voor een zieke Jelmer Steen. De teams gingen rusten met een
10-5 stand.

Na rust was het Atlantis dat even beter uit de startblokken kwam. De hardwerkende ploeg wist zich terug te knokken naar een 11-8 stand. Helaas kwam het eerste van Atlantis toch echt te kort en was het in de slotfase van de wedstrijd een waar doelpuntenfestijn in het voordeel van de Vinken, waardoor Atlantis uiteindelijk verloor met 21-9.

Aan de supporters heeft het zeker niet gelegen, want zij hebben de gehele wedstrijd Atlantis enthousiast aangemoedigd. Wij hopen op net zo'n geweldig publiek volgende week, wanneer Atlantis thuis speelt tegen Fluks 1. De wedstrijd zal om 16.40 uur gespeeld worden in de Phoenixsporthal in Mijdrecht.

Zaterdag 27 november stond een lastige wedstrijd voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 op het programma. De Atlantis equipe mocht aantreden tegen het sterk spelende Vinken. Atlantis wist dat het een grote opgave zou worden om de winst te pakken, maar was vastbesloten het de Vinken zo moeilijk mogelijk … Lees meer »