Tempo maatje te groot voor Atlantis 6

Geplaatst op: 29 november 2010

De wedstrijd was de tweede van het zaalseizoen, maar de eerste waarbij het team helemaal compleet was. Omdat Atlantis 6 uit slechts drie dames en vier heren bestaat, moet er veel vertrouwd worden op mensen uit andere teams.
Gelukkig wordt dat ook veelvuldig gedaan. Deze week begonnen in de aanval Marcel de Jong, Niels Reurings, Nancy Kroese en Nicole Both. In de verdediging stonden Kris Geusebroek, Carel Bijeman, Nathalie Valentijn en Karin van der Sluijs.

In het begin gingen de beide teams behoorlijk gelijk op. Beide teams waren behoorlijk goed op schot, waardoor er na tien minuten al een score van 5-5 op het bord stond. Helaas verloor Atlantis vanaf dat moment een beetje de scherpte. Tempo kreeg de overhand op het einde van de eerste helft waardoor er gerust werd met een 6-11 stand.
Vlak na de start van de tweede helft werd Nicole Both gewisseld voor Anouk Röling. Atlantis liet de achterstand van vijf punten niet op zich zitten en begon weer scherp aan de tweede helft. Het gat kon niet kleiner gemaakt worden, maar werd ook niet groter. Halverwege de tweede helft kwam Rogier van der Horst in het veld voor Marcel de Jong. De Atlantis/Van Kaam combinatie vocht voor wat ze waard was, maar kon niet voorkomen dat Tempo op het einde van de wedstrijd toch weer uitliep. Een stand van 11-19 stond op het scorebord toen het laatste fluitsignaal klonk.

Zaterdag 4 december speelt Atlantis 6 om 17:50 uur thuis tegen DKV uit IJmuiden. U bent van harte welkom om het team aan te komen moedigen.

Het sinds jaar en dag door loodgieters- en installatiebedrijf Van Kaam gesponsorde Atlantis 6 speelde afgelopen zaterdag thuis een wedstrijd tegen Tempo 10. Na zestig minuten knokken bleek het team uit Alphen a/d Rijn toch te sterk voor Atlantis. Er werd met 11-19 verloren.De wedstrijd was de tweede van het … Lees meer »