Atlantis 2 behaalt mooie overwinning

Geplaatst op: 22 november 2010

In het begin van de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Met goed uitgevoerde aanvallen wisten beide ploegen elkaar in evenwicht te houden. Atlantis 2 wist als eerste doel te treffen, maar Kios liet de Mijdrechtse ploeg niet uitlopen. Na een kwartier spelen was de stand 3-3.

Hierna wist Atlantis door meer variatie in het aanvalsspel te brengen een gaatje te slaan. Goede doorbraken van Atlantis leidden tot een direct doelpunt en een benutte strafworp. Atlantis wist voor het rustsignaal uit te lopen naar een 6-3 voorsprong.

In de tweede helft moest Atlantis het vertoonde spel blijven vasthouden om de voorsprong niet uit handen te geven. In eerdere wedstrijden heeft Atlantis er moeite mee gehad een opgebouwde voorsprong te behouden. In de beginfase van de tweede helft kon Kios iets dichterbij komen, maar Atlantis wist een marge van twee doelpunten te behouden. In de slotfase van de wedstrijd wist de Mijdrechtse ploeg de opgebouwde voorsprong uit te bouwen.
Doordat Atlantis scherp bleef verdedigen kwam Kios niet meer tot scoren.

Atlantis wist, door de juiste kansen te zoeken in de aanval, de score uiteindelijk naar 11-6 te brengen. Een mooie overwinning voor Atlantis 2, dat deze wedstrijd eindelijk loon naar werken kreeg. Volgende week speelt Atlantis 2 in De Boei in Vinkeveen tegen De Vinken 2. De wedstrijd begint om 15.30 uur. Uw steun is welkom!

Afgelopen zaterdag heeft het door de Rabobank gesponsorde Atlantis 2 de eerste overwinning van dit zaalseizoen binnengehaald. In thuishal De Phoenix in Mijdrecht werd tegenstander Kios verslagen. Via een 6-3 ruststand behaalde Atlantis 2 uiteindelijk een mooie 11-6 overwinning. In het begin van de eerste helft waren beide ploegen aan … Lees meer »