Atlantis 1 verliest van KIOS

Geplaatst op: 22 november 2010

Afgelopen zaterdag 20 november had het door de Rabobank gesponsorde Atlantis.

Atlantis ging goed van start met een mooi schot in de tweede minuut, maar in de vierde minuut gaf Kios daar alweer een antwoord op en werd de stand alweer 1-1. In de zesde minuut was het alweer 2-2. De beide teams waren gebrand op een overwinning. Na een kwartier begon Kios echter uit te lopen.

Hun kansen gingen erin terwijl het bij Atlantis erg tegen zat, ondanks de steun van de D3 en de supporters van het Atlantis team. Er werd gerust met een stand van 5-10. Na de rust probeerde het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis 1 er alles aan te doen om terug te komen, maar Kios deed ook goed haar best om hun voorsprong te handhaven. In de 43e minuut kwamen Alex van Senten en Auke van der Zijden erin voor Jimmy de Koning en Jelmer Steen.

Atlantis wist er de tweede helft nog vier te scoren en Kios nog zes. De eindstand werd uiteindelijk 9-16. Volgende week speelt het eerste van Atlantis in de Boei in Vinkeveen tegen De Vinken om 16.45 uur.

Atlantis-supporters zijn van harte welkom bij deze wedstrijd om hun eerste team aan te komen moedigen.

Afgelopen zaterdag 20 november had het door de Rabobank gesponsorde Atlantis.1 een thuiswedstrijd tegen Kios 1 uit Nieuw-Vennep. Het jeugdteam D3 van Atlantis waren deze keer team van de week en waren tijdens de wedstrijd goede supporters langs de kant. Ze deden erg hun best het eerste aan te moedigen.Atlantis … Lees meer »