Atlantis A1 opnieuw trefzeker

Geplaatst op: 22 november 2010

Het Haagse ALO heeft zaterdag 20 november kunnen ondervinden dat Atlantis A1 een maatje te groot voor ze is. Ondanks een 3-4 achterstand in de rust lieten de Mijdrechtse korfballers in de tweede helft geen spaan heel van de Hagenaars en werd het uiteindelijk 14-5. ALO kwam verrassend op een 0-2 voorsprong maar ondanks de snelle achterstand was Atlantis A1/Van Dam bedrijfsdiensten niet onder indruk van het Haagse spelletje. Het team creëerde veel kansen, de bal bleef lang in de aanval en het wachten was nog op de doelpunten. Sharon Moen bracht Atlantis met twee afstandstreffers weer naast ALO. Opnieuw wisten de Hagenaars een gaatje te vinden in de Mijdrechtse verdediging en kwamen spontaan op 2-4.

Werd Atlantis dan toch overrompeld door de Haagse Bluf? Gelukkig wist wederom Sharon Moen haar tegenstander te verschalken en bracht daarmee de ruststand op 3-4. Ondanks de magere score waren de coaches Marijke Pauw en Arie Zaal toch tevreden met het vertoonde spel. Het was alleen nog een kwestie van de doelpunten er in te leggen, want er waren legio kansen geweest in de eerste helft. Het dubbeltje moest in de tweede helft zeker de goede kant opvallen.

En dat dubbeltje viel de goede kant op. Via 4-4, 5-4 en zelfs de 5-5 walste de ploeg uiteindelijk over ALO heen. Er werd bij vlagen fantastisch korfbal gespeeld en er waren ook prachtige doelpunten te bewonderen. De beide reserves Reinout Molenaar en Lusanne Meints mochten hun opwachting maken in de A1 en ook zij kregen doelpuntrijke kansen. Uitslag tweede helft 11-1. Een goede opsteker voor de streekderby van zaterdag 27 november want dan wacht het altijd lastige De Vinken. Aanvang 12.05 uur in sporthal de Boei te Vinkeveen. Doelpuntenmakers 2e helft: Cynthia Sassen(3x), Sharon Moen(2x) Megan van Aken(2x), Jeroen Korver(1x), Robin van 't Schip(1x) Timo
Jongerling(1x) en Reinout Molenaar(1x).

Het Haagse ALO heeft zaterdag 20 november kunnen ondervinden dat Atlantis A1 een maatje te groot voor ze is. Ondanks een 3-4 achterstand in de rust lieten de Mijdrechtse korfballers in de tweede helft geen spaan heel van de Hagenaars en werd het uiteindelijk 14-5. ALO kwam verrassend op een … Lees meer »