Argon verliest in Groesbeek

Geplaatst op: 10 november 2010

Argon en De Treffers begonnen beide voorzichtig aan de wedstrijd. De Treffers maakte het spel en Argon probeerde wat terug doen door er een aantal keren snel uit te komen. In de 15e minuut schoot Brayton Biekman voor Argon de eerste maal op het vijandelijk doel. De Treffers speelde de bal goed rond, maar zette het goede spel niet om in doelpunten. Dit kwam ook door de verdediging van Argon die ondanks een aantal mutaties goed stond. Jocelino de Sa verving de geschorste Tuan Trong Minh in het centrum van de verdediging en dit deed hij uitstekend.

In de 21e minuut schoot Robin Janssen, de beste man aan Treffers zijde op de goal van Kevin Rijnvis. Fabbian Peppinck kreeg later nog een mogelijkheid, maar schoot in het zijnet. In de 30e minuut werd het spel van De Treffers beloond met een doelpunt. Erwin Koen schoot een vrije trap van ruim dertig meter snoeihard in de rechterkruising. Het volgende moment was voor Ahmet Kilic, maar zijn schot ging naast. Een overtreding op Brayton Biekman zorgde ervoor dat Argon een vrije trap op een gunstige positie kreeg. Patrick Lokken schoot de bal net buiten de zestien echter hoog over. Later kreeg Lokken nog een mogelijkheid maar zijn kopbal mistte precisie

Na rust liet Joshua Patrick meteen zien hoe snel hij is en brak hij door aan de linkerkant van het veld. Toen hij de achterlijn had gehaald stond er echter niemand van Argon om zijn voorzet binnen te tikken. In de 53e minuut kreeg Joshua Patrick nog een kans, maar ook deze ging er niet in. Erwin Koen kreeg de beste kans voor De Treffers in de tweede helft. Helemaal vrij voor Rijnvis schoot hij de bal echter recht in de handen van de Argon doelman. In de 63e en 65e minuut was het weer Joshua Patrick die de beste kansen kreeg voor Argon.
Rory van Gulik gaf de bal in de 68e minuut voor op Brayton Biekman. De Argon buitenspeler zette met een bekeken hakje bijna Erik Makaay te kijk. Een schot van Patrick Lokken werd geblokt in de zestien meter. De Treffers werd nog eenmaal gevaarlijk door een schot van Erwin Koen. Tien minuten voor tijd wilde Marcel Keizer iets forceren, dit deed hij door zijn wissels alle drie in één keer in te brengen.

In de blessuretijd van de wedstrijd haalde Jocelino de Sa een bal van de doellijn. Diep in de blessuretijd passeerde Dion Gerritsen heel knap twee man en schoof hij de bal naar Thabiso van Zeijl, hij schoot helaas over. Zo verloor Argon van De Treffers. Op basis van de eerste helft terecht, maar op basis van de tweede helft had er meer in gezeten.

De laatste wedstrijden laat Argon zien dat het in potentie goed kan voetballen, maar het omzetten van kansen in doelpunten blijft een probleem. Zo is Argon de enige club in het linkerrijtje met een negatief doelsaldo. De volgende wedstrijd brengt Argon weer naar Groesbeek, Achilles '29 is dan de tegenstander.

Opstelling Argon: Kevin Rijnvis, Rory van Gulik (Jordi van Gelderen 83e minuut), Jasper de Haer, Jocelino de Sa, Nicolaï Verbiest, Kevin van Essen (Dion Gerritsen 83e minuut), Brayton Biekman, Lorenzo Lassooij (Samir Jebbar 83e minuut) Patrick Lokken, Thabiso van Zeijl, Joshua Patrick.

De uitwedstrijd tegen de Treffers ui Groesbeek heeft Argon met 1-0 verloren. Erwin Koen schoot in de eerste helft een vrije trap van ruim dertig meter in de kruising van het Argon doel. Dit bleek later het enige en dus winnende doelpunt. Argon en De Treffers begonnen beide voorzichtig aan … Lees meer »