Atlantis A2 start zaalcompetitie verrassend

Geplaatst op: 10 november 2010

Atlantis A2 begon goed aan de wedstrijd en na twee minuten was de stand al 2-0. Badhoevedorp A1 kwam terug tot een 2-2 stand en daarna ging het over en weer tot de 4-4. Atlantis A2 voelde dat er in de Phoenix gewonnen kon worden en liep uit tot een 9-4 ruststand.
Na rust ging Atlantis A2 lekker door met scoren en Badhoevedorp A1 pikte weleens een doelpuntje mee. Het Scheenaart & Hassing rioolservice team wist dat de wedstrijd gespeeld was en met een 13-8 uitslag was het team, gecoacht door Chantal Poolman, erg tevreden.
Door volwassen spel en zich niet laten mee slepen door de tegenstanders wist Atlantis A2 de 2 punten binnen te halen.

Zaterdag 13 november speelt Atlantis A2 een wedstrijd tegen SDO Kamerik. Die hebben in het buitenseizoen derde klasse gespeeld maar zijn daar met 0 punten onderaan geëindigd. Door een overwinning op DKV Victoria gaat SDO nu wel aan de leiding in de derde klasse.
Het speelveld zal betreden worden om 13:50 uur in de Phoenix in Mijdrecht.

Om 11:50 uur gaf de scheidsrechter het startsein voor de wedstrijd tussen Atlantis A2 en Badhoevedorp A1. Atlantis A2, gesponsord door Scheenaart & Hassing rioolservice, wist van te voren dat het geen makkelijke wedstrijd ging worden want Badhoevedorp A1 was tweede geworden in de derde klasse. Atlantis A2 begon goed … Lees meer »