PK Sport prachtige winnaar Zilveren Turf Businessloop

Geplaatst op: 8 november 2010

Afgelopen zondag 7 november vond in Mijdrecht de 20e Zilveren Turfloop plaats met de start en finish bij Sporthal De Phoenix. Vast onderdeel van deze loop is de Businessloop voor bedrijven en instellingen over 5 én 10 km. Dit jaar stonden er maar liefst 21 teams voor de 10 kilometer en 7 teams voor de 5 kilometer aan de start.

Nadat de tijden van de eerste vier finishers van elk team bij elkaar waren geteld konden de winnende teams bekend worden gemaakt. Winnaar van de Zilveren Turfloop 10 km Businessloop 2010 is PK Sport uit Vinkeveen geworden. Zij nemen de wisselbeker mee naar huis. Op de tweede plaats eindigde het Veenlanden College en HVR Bouw werd derde.

Winnaar van de 5 km Businessloop 2010 is het leerlingenteam van het Veenlanden College geworden. Zij mogen de nieuwe wisselbeker dit jaar in de prijzenkast ten toonstellen.

Als eerste individuele 10 km Businessloper finishte Ricardo van het Schip van PK Sport en bij de dames Ida Oosterbroek van Bayer 1. Bij de 5 km Businessloop was de snelste individuele loper Emil van Dijk van diabetesteam Bayer en snelste loopster was Kim Hittinger van het VLC.

De organisatie feliciteert alle lopers met het behaalde resultaat. Er is vernomen dat alle teams weer in training gaan voor de 21e editie van de Zilveren Turf Businessloop op de eerste zondag in november in 2011!

Afgelopen zondag 7 november vond in Mijdrecht de 20e Zilveren Turfloop plaats met de start en finish bij Sporthal De Phoenix. Vast onderdeel van deze loop is de Businessloop voor bedrijven en instellingen over 5 én 10 km. Dit jaar stonden er maar liefst 21 teams voor de 10 kilometer … Lees meer »