Eerste verlies Atalante Heren 1

Geplaatst op: 8 november 2010

Na enkele weken rust stond er vrijdag 6 november eindelijk weer een wedstrijd voor de A-side mannen van Atalante op het programma. Het team was compleet er waren geen blessures en de tegenstander Wilhelmina stond enkele plaatsen onder Atalante op de ranglijst. De hoogste tijd dus om een mooie winstpartij aan het thuispubliek te tonen.

Atalante startte voortvarend, had weinig moeite met de aanvallen van de tegenstander en wist de eerste set eenvoudig te winnen met 25-18. Middenaanvaller Robert Hardeman had echter een lastige kuitblessure opgelopen gedurende de eerste set, maar kon wel verder spelen. In het tweede bedrijf begonnen de A-side mannen meer fouten te maken, waarvan Wilhelmina goed gebruik maakte zodat de stand na de 2e set 1-1 was door een 22-25 verlies.

Wakker geschud werd de 3e set geconcentreerd gespeeld en met weer een ruime 25-18 werd deze set ook met winst afgesloten. Misschien ging het wel te makkelijk in de 3e set, nog 1 setje en de thuisploeg zou klaar zijn, 3-1 winst moest niet al te moeilijk zijn, toch?

Maar toen in de 4e set zowel in de pass als in de aanval werd gefaald, zonk het team in de beruchte volleybal-dip. Angst om nog meer fouten te maken resulteerde in een dramatische set, die met 13-25 werd verloren. Atalante probeerde het nog wel en het publiek liet steeds meer van zich horen, maar het niveau kwam niet meer terug en ook de 5e set werd verloren met 15-8. Twee punten gehaald, dat waren er zeker 2 te weinig.

Deze week kunnen de mannen van A-side laten zien of ze wel tot de top van de promotieklasse behoren. Eerst is op woensdag 10 november een inhaalwedstrijd tegen de nummer 3 Vanetie casting H2 in Amsterdam en zaterdag 13 november volgt de nummer 2 Sovoco H2 in Soest. Na deze week gaat het mannen vlaggenschip van Atalante echt weten waar ze staan.

Na enkele weken rust stond er vrijdag 6 november eindelijk weer een wedstrijd voor de A-side mannen van Atalante op het programma. Het team was compleet er waren geen blessures en de tegenstander Wilhelmina stond enkele plaatsen onder Atalante op de ranglijst. De hoogste tijd dus om een mooie winstpartij … Lees meer »