Atalante D3 pakt vijfpunter in Zwanenburg

Geplaatst op: 25 oktober 2010

Woensdag 20 oktober speelde Atalante D3 gesponsord door Creavorm Meubel en Interieurmakers een uitwedstrijd in Zwanenburg. Door een matige start van de Vinkeveense ploeg kwam Christofoor op voorsprong. Langzaam krabbelde de ploeg echter weer bij tot 11-13. Toen kwam Denise van der Laan aan service en ze serveerde fenomenaal de eerste set tot een overwinning met 11-25. De tweede set liet een zelfde beeld zien, na weer een kleine achterstand liep de groengele equipe in. De inzet was erg goed, er werd goed gecommuniceerd en iedereen was alert en creatief bij onverwachte ballen. Deze keer was het verdeler Xuee Lont die een sterke service beurt op haar naam zette. 14-25.

Daarna was het verzet dat de dames uit Zwanenburg aan het begin van de wedstrijd nog hadden gebroken. Met name door de sterke service bleef de Vinkeveense ploeg solide scoren en zelfs niet al te moeilijke ballen daar hadden de thuisdames moeite mee. Er werd keurig volgens het boekje in drieën gespeeld, de set werd uiteindelijk met 25-4 gewonnen. Ook de vierde set startte voortvarend. Hier en daar werden wat nieuwe posities uitgeprobeerd, een uitgelezen gelegenheid. Toch werd het niet nonchalant en de dames hielden de kop er goed bij en verslapten niet. Deze set werd gewonnen met 25-11. Hiermee staan de dames op een nette tweede plek, één punt achter Atalante D5.

Woensdag 20 oktober speelde Atalante D3 gesponsord door Creavorm Meubel en Interieurmakers een uitwedstrijd in Zwanenburg. Door een matige start van de Vinkeveense ploeg kwam Christofoor op voorsprong. Langzaam krabbelde de ploeg echter weer bij tot 11-13. Toen kwam Denise van der Laan aan service en ze serveerde fenomenaal de … Lees meer »