Atalante D3 pakt vijf punten

Geplaatst op: 18 oktober 2010

Vrijdag 15 oktober speelden de dames van Atalante D3 gesponsord door Creavorm tegen Spaarnestad D9 uit Haarlem. De gastploeg had deze wedstrijd slechts een ploeg van 5 spelers kunnen formeren, wat verbazend was omdat dit de grootste club uit onze regio is. Van te voren werd dan ook opgemerkt dat als we zouden verliezen van 5 spelers en geen coach, dat zou toch niet zo mooi zijn.

De wedstrijd startte lekker. Serveren ging weer als een trein, de Haarlemmers hadden er moeite mee. Met 25-14 en 25-15 werden de eerste 2 sets gepakt, wel ruim maar toch niet onder de gewenste norm 10. Dat had al wat te denken moeten geven.

In set drie bleken de Haarlemmers erg flexibel in de verdediging en werd het rommelig aan Atalante zijde. Als de pass en set-up goed waren had de Creatieve ploeg moeite in de aanval het gat te vinden en te scoren. Maar na een gelijk opgaande strijd lukte het toch en 25-21 werd genoteerd. In de laatste set kwam de ploeg direct op een grote achterstand waardoor trainer/coach Frans Roos besloot de drie bankzitters in te wisselen. En dat hielp. Van een achterstand van 4-14 werd terug gevochten en gelukkig werd de schwung weer gevonden. Met 25-20 konden de dames de 4-0 in de zak steken. Het scheelde niet veel. De dames staan momenteel op een mooie deerde plek, een enkel puntje achter het Atalante dames D5 van coach Wim Aarsman.

Vrijdag 15 oktober speelden de dames van Atalante D3 gesponsord door Creavorm tegen Spaarnestad D9 uit Haarlem. De gastploeg had deze wedstrijd slechts een ploeg van 5 spelers kunnen formeren, wat verbazend was omdat dit de grootste club uit onze regio is. Van te voren werd dan ook opgemerkt dat … Lees meer »