Slotfase nekt Atlantis 2

Geplaatst op: 18 oktober 2010

In de streekderby tegen gemeentegenoot De Vinken heeft het door de Rabobank gesponsorde Atlantis 2 niet weten te winnen. De Mijdrechtse ploeg domineerde de wedstrijd 45 minuten, maar zag in de laatste 25 minuten De Vinkeveners sterk terugkomen. Uiteindelijk hield De Vinken de punten in eigen huis: 9-8. Atlantis 2 opende de score. Een fraaie aanval leidde tot een uitgespeelde kans dichtbij de korf. De Vinken trok de stand gelijk met een strafworp. Hoewel er een flinke wind waaide, leek Atlantis daar weinig last van te hebben. Met 4 afstandschoten liep de Mijdrechtse ploeg uit naar 1-5. Nog voor de rust wist De Vinken de schade enigszins te beperken.

Ook zij scoorden nog tweemaal van afstand, en bepaalden hiermee de ruststand op 3-5.

Na de rust was het weer Atlantis dat sterk begon. Met een korte kans en een afstandschot bracht de Rabobankploeg de marge weer op vier doelpunten.
Hierna lukte het Atlantis lange tijd niet meer de korf te vinden, ondanks de goed uitgespeelde aanvallen. Tegenstander De vinken was beter op schot en wist met vier afstandschoten en twee strafworpen de achterstand om te buigen in twee punten voorsprong: 9-7. Atlantis kwam nog terug tot één punt door een fraai afstandschot. In de slotfase had Atlantis nog kansen op de gelijkmaker, maar het vizier van de Mijdrechtse ploeg stond niet meer scherp.

Een bittere pil voor Atlantis 2, dat ondanks het goede spel in de laatste wedstrijden nog geen overwinning heeft weten te behalen. Na de zaalcompetitie zal in de tweede helft van de veldcompetitie alles op alles gezet moeten worden om degradatie te ontlopen.

In de streekderby tegen gemeentegenoot De Vinken heeft het door de Rabobank gesponsorde Atlantis 2 niet weten te winnen. De Mijdrechtse ploeg domineerde de wedstrijd 45 minuten, maar zag in de laatste 25 minuten De Vinkeveners sterk terugkomen. Uiteindelijk hield De Vinken de punten in eigen huis: 9-8. Atlantis 2 … Lees meer »