Atlantis C1 kampioen

Geplaatst op: 18 oktober 2010

Aan het einde van de standaard competitie stonden er drie teams bovenaan, naast De Vinken en Tempo het door ROEBESON expertises & taxaties gesponsorde Atlantis C1. Beslissingswedstrijden volgden, maar uiteindelijk besloten De Vinken om zich terug te trekken voor de strijd om kampioen te worden en konden ze dus niet meer promoveren naar de eerste klasse.

Atlantis C1 natuurlijk blij, nu hoefde ze nog maar een keer in zenuwen te zitten!

De wedstrijd Atlantis - Tempo moest op een neutraal terrein worden gespeeld. Dus niet bij Tempo of Atlantis. Uiteindelijk werd besloten om de wedstrijd bij De Vinken te spelen. Zaterdag 16 oktober kwamen Tempo en Atlantis naar Vinkeveen. Zo begon de wedstrijd. Atlantis begon met de bal en ze kwamen al snel op 1-0 voorsprong door een grandioos schot van Lars.

Na ongeveer 10 minuten scoorde Atlantis C1 weer! 2-0 voor Atlantis. En zo werd het al snel 3-0 en 4-0. Zo ging het team de rust in. Na de rust begon Tempo sterk en ze scoorden met een strafworp 4-1. Dat vond Atlantis niet leuk dus de C1 scoorde weer! Uiteindelijk werd het 5-1, wat lekker gevierd is met taart en champagne! Op naar de eerste klasse!

Aan het einde van de standaard competitie stonden er drie teams bovenaan, naast De Vinken en Tempo het door ROEBESON expertises & taxaties gesponsorde Atlantis C1. Beslissingswedstrijden volgden, maar uiteindelijk besloten De Vinken om zich terug te trekken voor de strijd om kampioen te worden en konden ze dus niet … Lees meer »