CSW haakt aan

Geplaatst op: 18 oktober 2010

Door de overwinning uit tegen Veensche Boys is CSW aangehaakt bij de ploegen uit het linkerrijtje. Na een spannende eindfase ging de ploeg met een 1-2 overwinning van het veld.

De eerste helft was een saaie vertoning met 2 ploegen die moeite hadden om het spel te maken. Het spel golfde wat op en neer en er ontstonden nauwelijks kansen voor de beide doelen. De eerste mogelijkheid was voor Veensche Boys maar de kopbal ging in het zijnet. CSW kwam maar moeizaam aan aanvallen toe mede ook door de stevige tegenwind. Het kwam er wel een aantal malen gevaarlijk uit maar de aanvallers stonden vaak te scherp waardoor ze werden teruggevlagd.

Na de rust een heel andere wedstrijd met een agressiever CSW dat op een jacht ging naar een voorsprong. Met de wind mee lukte het de ploeg om Veensche Boys onder druk te zetten. Dat leverde na een kwartier spelen een voorsprong op. Maurice Bartels gaf vanaf links een perfecte voorzet die werd ingekopt door Jay Klaas Wijngaarden. De keeper redde in eerste instantie maar bij de rebound van Michel Zeldenrijk was hij kansloos. Dezelfde Zeldenrijk zorgde ervoor dat even later de 0-2 op het bord stond. Een prima pass van achteruit door Maikel Pauw belandde tussen de uitlopende keeper en Wijngaarden. Uit de kluts kwam de bal voor de voeten van Zeldenrijk die een leeg doel voor zich zag en beheerste scoorde. CSW ging door en bijna werd de voorsprong nog vergroot maar de schitterende vrije trap van Jeroen Westera eindigde op de lat. Aan de andere kant ontsnapte CSW aan een aansluitingstreffer. Een schot op doel werd door Jordi Wens schitterend gestopt maar de bal kwam via de lat bij de spits die voor een leeg doel faalde. Vlak voor tijd nog een prima kans voor Vincent van Hellemondt maar hij stuitte op de keeper. In de allerlaatste minuut kwam Alexander Bos wat ongelukkig in botsing met zijn tegenstander wat door de scheidsrechter werd bestraft met een penalty die vervolgens feilloos werd benut. In de blessuretijd kwam CSW nog goed werd toen de spits alleen op doel kon aflopen maar gelukkig voor CSW ging zijn schot over het doel.

Opgelucht verliet CSW het veld en door de andere uitslagen in de poule steeg CSW naar een gedeelde vierde plek. Volgende week is de ploeg vrij en een week later komt VVZ'49 op bezoek.

Door de overwinning uit tegen Veensche Boys is CSW aangehaakt bij de ploegen uit het linkerrijtje. Na een spannende eindfase ging de ploeg met een 1-2 overwinning van het veld. De eerste helft was een saaie vertoning met 2 ploegen die moeite hadden om het spel te maken. Het spel … Lees meer »