Atlantis 2 verliest punt in tweede helft

Geplaatst op: 11 oktober 2010

Het door de Rabobank gesponsorde tweede team van Atlantis moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen Madjoe 2.

Atlantis 2 ging goed van start want in de eerste minuut werd er al door Peter van der Wel met een schot van afstand gescoord. Hierna liep Atlantis uit naar 6 -1 door mooi uitgespeelde kansen in beide vakken. Helaas stagneerde de doelpuntenproductie bij Atlantis en wist Madjoe nog drie keer te scoren. Uiteindelijk werd de rust met een 6-4 stand ingegaan. Atlantis begon scherp aan de tweede helft wat echter niet resulteerde in veel doelpunten. In de 65e minuut was de stand 8 -8. Atlantis 2 kreeg een strafworp mee en scoorde hiermee de 9 -8 waarna Madjoe antwoordde met een doorloopbal. Met een 9-9 stand en nog twee minuten op de klok werd het erg spannend. In de laatste twee minuten had Atlantis nog veel kansen maar die werden niet succesvol afgerond. Met een stand van 9-9 floot de scheidsrechter voor de laatste keer. Atlantis 2 ging teleurgesteld het veld af. Gezien het goede begin en het goede spel had de voorsprong niet uit handen mogen worden gegeven.

Atlantis 2 heeft in de stand op de ranglijst de laatste plaats achter zich gelaten. Om degradatie te ontlopen is dit niet voldoende omdat ook een groot aantal van de nummers 7 in de poule volgens de door het KNKV opgestelde PD regeling zal degraderen. Volgende week zal er in de wedstrijd tegen De Vinken, die op de vierde plaats van de ranglijst staan, hard voor de punten moeten worden gewerkt.

Het door de Rabobank gesponsorde tweede team van Atlantis moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen Madjoe 2. Atlantis 2 ging goed van start want in de eerste minuut werd er al door Peter van der Wel met een schot van afstand gescoord. Hierna liep Atlantis uit naar 6 -1 door … Lees meer »