Atlantis 1 weer terug in 'winning mood'

Geplaatst op: 11 oktober 2010

Afgelopen zaterdag 9 oktober mocht het door Rabobank gesponsorde team aantreden tegen DTS 1. Dit was alweer de laatste thuiswedstrijd op het veld. DTS is een niet te onderschatte ploeg, zij had namelijk nog geen enkele wedstrijd verloren. Nadat Atlantis een week geleden nog jammerlijk verloor van Argus, werd er afgelopen zaterdag alles aangedaan om deze keer wel de winst te pakken.

Vanwege de blessure van Berry de Jong moest er wederom een kleine wijziging plaatsvinden in de opstelling. Jacco van Koevorden Brouwer versterkte daarom het eerste aanvalsvak. Dit aanvalsvak kwam goed uit de startblokken en wist een 1-0 voorsprong neer te zetten. Helaas werd in dezelfde minuut alweer tegen gescoord, waarna het geruime tijd 1-1 heeft gestaan. Pas twintig minuten later wist Atlantis weer te scoren. Binnen een paar minuten sloeg de hele wedstrijd om, met 2-1, 3-1, 4-1 en ook nog 5-1. De goed uitgespeelde kansen werden netjes afgemaakt. DTS scoorde daarna nog door middel van een strafworp. Atlantis ging dus met een ruime voorsprong, een goede 5-2, rusten.

De tweede helft begon wederom met een doelpunt van beide ploegen: 6-3. Daarna wist het eerste team van Atlantis de voorsprong goed te behouden. Het laatste doelpunt van de wedstrijd was voor DTS, maar dat mocht niet meer baten.
Met een einduitslag van 8-4 is Atlantis - gesponsord door Rabobank - weer terug in de winning mood! Hopelijk weten zij dit voort te zetten volgende.

Afgelopen zaterdag 9 oktober mocht het door Rabobank gesponsorde team aantreden tegen DTS 1. Dit was alweer de laatste thuiswedstrijd op het veld. DTS is een niet te onderschatte ploeg, zij had namelijk nog geen enkele wedstrijd verloren. Nadat Atlantis een week geleden nog jammerlijk verloor van Argus, werd er … Lees meer »