001 - Escaperoom aglemeen
Wethouder Palm gaat parttime werken

Wethouder Palm gaat parttime werken


Geplaatst op: 13 december 2012

Wethouder Pieter Palm gaat vanaf 1 januari 2013, op eigen verzoek, parttime werken. Het college van B en W heeft dinsdag 11 december 2012 besloten de gemeenteraad voor te stellen zijn aanstelling terug te brengen van 100 procent (fulltime) naar 80 procent (parttime).

Wethouder Palm is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuilles Financiën, Personeel en Organisatie, Economie en Bedrijvigheid, Grondzaken en Beheer vastgoed, Openbare werken, Inkoopbeleid, Informatievoorziening en Automatisering. De focus in zijn portefeuille heeft de afgelopen twee jaar vooral gelegen op financiën, grondzaken en personeel en organisatie. Op deze gebieden zijn inmiddels dermate grote stappen gezet, dat een geringere tijdsbesteding haalbaar en doenbaar is. Het verwachte besluit van Gedeputeerde Staten van Utrecht om het preventief financieel toezicht op onze gemeente op te heffen is een illustratie van de gemaakte stappen.

Daarnaast heeft Pieter Palm aangegeven voor hemzelf enige ruimte te willen creëren voor ondernemerschap. Voor zijn aantreden als wethouder op 3 januari 2011 was de heer Palm 10 jaar actief als zelfstandig consultant en ondernemer in de ruimtelijke ordening.

Het verminderen van de aanstelling van 100 procent naar 80 procent levert de gemeente een besparing op van circa 18 duizend euro aan loonkosten.

Gezien de gewenste ingangsdatum van het parttime-wethouderschap, wordt het voorstel op de agenda van de gemeenteraad geplaatst van donderdag 20 december 2012.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Palm gaat parttime werken

Wethouder Pieter Palm gaat vanaf 1 januari 2013, op eigen verzoek, parttime werken. Het college van B en W heeft dinsdag 11 december 2012 besloten de gemeenteraad voor te stellen zijn aanstelling terug te brengen van 100 procent (fulltime) naar 80 procent (parttime). Wethouder Palm is onder andere verantwoordelijk voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: