Twee heel verschillende helften voor Atlantis C3

Geplaatst op: 4 oktober 2010

Atlantis C3, gesponsord door Idema, moest zaterdag 2 oktober uit spelen tegen SDO Hillegom. Het team heeft daar nog nooit eerder hoeven spelen dus het was allemaal nieuw.

De eerste helft verliep niet erg soepel. Al na een paar minuten was het opeens 1-0, maar hoe hard het team ook vocht voor de bal en probeerde het scoren, het wilde niet echt lukken. Even later kwam er helaas weer een punt bij voor de tegenstander: 2-0. Toen het bijna rust was, werd er nog twee keer gescoord. Atlantis C3 stond nu 4-0 achter; niet echt een goed begin.

In de rust kreeg het team een peptalk en de 2e helft ging een stuk beter. De eerste paar minuten gebeurde er niets, maar even later stond het opeens 4-1 door Gerben.

Er werd een tweede doelpunt gescoord door Charlotte, maar de tegenpartij liet het er niet bij zitten. Voor Atlantis het doorhad stond het 5-2. Gelukkig scoorde Charlotte nog een keer en stond het 5-3. Het werd spannend want Atlantis hoefde nog maar twee punten te hebben voor gelijkspel. De spanning steeg toen Gerben de 5-4 maakte, maar helaas scoorde de tegenpartij weer. Met nog een paar minuten te gaan stond het 6-4 voor SDO.

Helaas bleef die stand staan tot het laatste fluitsignaal. Atlantis had een goede wedstrijd gespeeld, maar helaas verloren.

Atlantis C3, gesponsord door Idema, moest zaterdag 2 oktober uit spelen tegen SDO Hillegom. Het team heeft daar nog nooit eerder hoeven spelen dus het was allemaal nieuw. De eerste helft verliep niet erg soepel. Al na een paar minuten was het opeens 1-0, maar hoe hard het team ook … Lees meer »