HKC maatje te groot voor Atlantis 3

Geplaatst op: 4 oktober 2010

Atlantis 3 speelt een wisselend seizoen. Het derde team van Atlantis speelde vorige week een goede wedstrijd en won met 13-9. Een wedstrijd die leuk was om te zien, waarin de spelers met veel creativiteit en plezier samenspeelden. Afgelopen zaterdag had de Van der Laan-equipe er dan ook weer zin in. Het weer zat mee: weinig wind, dus goed weer voor een lekker aantal doelpunten. Atlantis mocht aantreden tegen HKC4; een sterke en jonge ploeg, die met reden bovenaan staat. Atlantis 3 beschikt over een gemixt team: een aantal jonge(re) spelers en een aantal meer ervaren spelers. Een team met een sportieve inslag, maar dat wel graag wil winnen.

Zaterdag werd er een sportieve wedstrijd getoond, de winst zat er echter niet in. HKC was net een maatje te groot. Het jonge team beschikte over meer conditie in de ploeg. Hierdoor liep Atlantis 3 de hele wedstrijd eigenlijk achter de feiten aan. De eerste helft kon de ploeg het tempo nog aardig bijbenen. Tot 4 minuten voor de rust stond er ‘slechts' 3-2 op het scorebord. Daarna leek de vermoeidheid in de benen te slaan en liep HKC uit. De uitslag 3-11 geeft een enigszins geflatteerd beeld. HKC was weliswaar de betere ploeg, maar Atlantis 3 gaf goed tegenstand en liet bij tijd en wijle leuke aanvallende acties zien. Kansen werden alleen niet afgemaakt en verdedigend werden onnodige overtredingen gemaakt.

Volgende week staat Woudenberg op het programma. Wellicht lukt het de Van der Laan ploeg dan wel om tot scoren te komen.

Atlantis 3 speelt een wisselend seizoen. Het derde team van Atlantis speelde vorige week een goede wedstrijd en won met 13-9. Een wedstrijd die leuk was om te zien, waarin de spelers met veel creativiteit en plezier samenspeelden. Afgelopen zaterdag had de Van der Laan-equipe er dan ook weer zin … Lees meer »