Geen punten voor Atlantis 1

Geplaatst op: 4 oktober 2010

Het door de Rabobank gesponsorde eerste team van Atlantis moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen Argus 1 in Weesp. De Mijdrechtse ploeg had tot dan toe alle wedstrijden gewonnen en had slechts 12 tegendoelpunten te incasseren gehad. Argus 1 had 2 van de 4 wedstrijden gewonnen. Berry de Jong verving ook deze week de geblesseerde Jelmer Steen. Atlantis 1 ging goed van start; binnen 2 minuten werd er vanuit een vrije bal gescoord. Argus kreeg meteen een strafworp mee en de stand was weer gelijk. Na 5 minuten spelen was de stand 1-2 waarna er 4x gescoord werd door Argus voordat Atlantis pas weer wat terug kon doen. Uiteindelijk werd er met een 8-4 stand de rust ingegaan. In de rust werden de puntjes nog even op de i gezet door coach Mark van den Brink. Na de rust ging het vlaggenschip als een speer. Er werd in 9 minuten 5x gescoord. De stand was toen 8-9 in het voordeel van Atlantis. Dit was meteen de laatste keer dat Atlantis voor stond. Argus 1 scoorde hierna 2 doelpunten. Elke keer kwam Atlantis wel terug maar was het Argus dat steeds als eerste scoorde. Toen de laatste minuut werd aangegeven stond de stand op 11-11. Argus deed nog een laatste aanval en scoorde net voor tijd het winnende doelpunt. Atlantis 1 keerde verslagen en zonder punten terug naar Mijdrecht. Aanstaande zaterdag moet het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 om 15.30 uur tegen DTS1 uit Enkhuizen aantreden. Dit is een thuiswedstrijd, dus we hopen op veel publiek dat ons komt aanmoedigen om de punten in Mijdrecht te kunnen houden.

Het door de Rabobank gesponsorde eerste team van Atlantis moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen Argus 1 in Weesp. De Mijdrechtse ploeg had tot dan toe alle wedstrijden gewonnen en had slechts 12 tegendoelpunten te incasseren gehad. Argus 1 had 2 van de 4 wedstrijden gewonnen. Berry de Jong verving … Lees meer »