VZOD F1 na winst tegen TOP veldkorfbalkampioen

Geplaatst op: 4 oktober 2010

Op zaterdag 2 oktober speelde het door Ubink gesponsorde VZOD F1 tegen Top uit Sassenheim. Na een goede warming-up gingen de spelers het veld in. Toine, Wouter, Maarten, Shannon en Joëlle hadden er na de bespreking van coaches Shewa en Sahar zin in. De wedstrijd begon en de eerste tien minuten was het moeilijk om een doelpunt te maken. Na tien minuten vond VZOD een kans om een doelpunt te maken en natuurlijk scoorden we die. Shannon maakte het eerste doelpunt. Er werd goed samengespeeld en iedereen stond goed te verdedigen. Snel na het eerste doelpunt dacht Shannon 'ik maak er nog een'. De stand was 2-0 voor VZOD. Maar al snel daarna maakte Top ook een doelpunt en dus stond het 2-1. Maarten en Toine bleven goed verdedigen en daardoor bleef het bij deze score. Het massale publiek genoot van een wedstrijd waarin beide partijen hard hun best deden. De scheidsrechter floot voor de rust. Na de limonade bleef VZOD goed spelen. Door goede combinaties scoorde VZOD het derde doelpunt. Top gaf het niet op, maar de wedstrijd was bijna afgelopen en alle kinderen hadden het kampioenschap al in hun hoofd. Toen scoorde VZOD er nog maar eentje bij 4-1, dit kwam door een prachtige aanval via Wouter, Joëlle en uiteindelijk Shannon. De wedstrijd ging nog 5 minuten door en jammer genoeg werd er niet meer gescoord. De scheidsrechter floot af en VZOD was kampioen, terwijl er nog een wedstrijd gespeeld moet worden. Slechts één keer moest met een gelijkspel genoegen genomen worden, verder heeft de F1 alle wedstrijden gewonnen. De kinderen waren dolbij met hun eerste kampioenschap. Het was een erg leuke wedstrijd en er kan natuurlijk maar 1 kampioen zijn. In de kantine kreeg iedereen nog taart en bloemen.

Op zaterdag 2 oktober speelde het door Ubink gesponsorde VZOD F1 tegen Top uit Sassenheim. Na een goede warming-up gingen de spelers het veld in. Toine, Wouter, Maarten, Shannon en Joëlle hadden er na de bespreking van coaches Shewa en Sahar zin in. De wedstrijd begon en de eerste tien … Lees meer »