Atlantis 2 teleurgesteld na gelijkspel in IJmuiden

Geplaatst op: 26 september 2010

Atlantis begon met Berry, Jacco, Chantal en Joyce in de aanval. Dit leidde al snel tot een 0-2 voorsprong. De verdediging bestaande uit Auke, Kristian, Eline en Melissa hield de nul goed vast. Atlantis hield de twee punten voorsprong goed vast en was duidelijk de betere partij. Atlantis ging de rust in met een 4-7 voorsprong. Echter waren van de vier tegendoelpunten twee strafworpen door een tamelijk strenge scheids. Atlantis bleef zijn eigen spel spelen en ging terecht met een voorsprong van drie punten de rust in.

Atlantis begon scherp aan de tweede helft. Ze creëerden veel kansen en stonden goed te verdedigen. Het goede spel leidde al snel 5-9 voorsprong. Ondanks de grote voorsprong bleef Atlantis doorgaan met waar ze mee bezig waren, namelijk scoren. De score bouwden ze uit naar 7-12. Atlantis leek de wedstrijd te winnen van DKV 2.

Maar toen kwam de omslag. De coach van DKV 2 vond het nodig om drie heren van DKV 1 in te brengen. Atlantis 2 had nog een kwartier de tijd om zich hier tegen te verweren. De heren van DKV 1 waren echter erg zuiver. Daardoor werd de stand snel teruggebracht naar 11-12. Atlantis zag het dramascenario al aankomen. En ja hoor, in de laatste seconden zorgen een heer uit DKV 1 voor de 12-12. Atlantis 2 ging teleurgesteld van het veld af. Ze wisten dat ze hadden kunnen winnen van DKV 2, maar de invallers waren net een maatje te groot. Erg jammer, want Atlantis had goed gespeeld.

Het door De Rabobank gesponsorde Atlantis 2 reisde afgelopen zaterdag af naar IJmuiden om aan te treden tegen DKV 2. Beide ploegen hadden nog geen punten behaald in deze competitie. Het was voor Atlantis de taak om de eerste twee punten mee naar huis te nemen. Atlantis begon met Berry, … Lees meer »