Remise CSW-SVL

Geplaatst op: 26 september 2010

In een zeer boeiend duel hebben CSW en SVL de punten gedeeld. Na tweemaal met twee doelpunten verschil te hebben voorgestaan eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 3-3 eindstand.

Een prima begin van CSW dat de tegenstander meteen onder druk wist te zetten. De eerste kans diende zich dan ook al snel aan na een zeer knappe aanval maar het schot van Maurice Bartels was te slap. CSW ging voortvarend op jacht naar de openingstreffer en na een kwartier was het raak. Na een goede combinatie tussen Jay Klaas Wijngaarden en Mauricio Cabeza werd de bal door Cabeza schitterend over de iets te ver voor zijn doel staande keeper gestift. SVL liet ook wel degelijk van zich spreken en werd vooral dreigend via de levensgevaarlijke spits. Na een half uur had hij de 1-1 op zijn schoen maar Jordi Wens kon de bal nog net tot hoekschop verwerken. De hoekschop leverde niets op en uit de tegenaanval viel de 2-0. Vincent Wens speelde lang op Cabeza die doorkopte op Bartels die vervolgens Jay Wijngaarden in staat stelde om vrij voor de doelman te scoren. Nog voor rust kwam SVL op 2-1 toen uit een hoekschop zo maar vrij mocht worden binnengekopt.

Na vier minuten in de tweede helft kwam CSW al weer op een 3-1 voorsprong. Een goedlopende aanval kwam buiten de zestien voor de voeten van Jeroen Westera die hard en droog uithaalde in de verste hoek. Daarna was het SVL dat de touwtjes in handen nam. In een kort tijdsbestek liefst drie kansen op rij. Een vrije kopkans naast het doel en Jordi Wens redde tweemaal schitterend op wederom een kopbal en een prima schot. CSW kwam er nog maar moeilijk uit en in balbezit was men veel te onrustig. Halverwege de tweede helft kwam SVL dan ook dik verdiend op 3-2 toen de spits van SVL de verdediging van CSW het nakijken gaf en beheerst scoorde. Hierna werd het duel nog levendiger want de ruimtes op het veld werden ook steeds groter. Cabeza was dicht bij de 4-2 toen hij de bal in de kluts meekreeg maar de bal ging net iets te hard en rolde over de achterlijn. Een prima kans voor Michel Zeldenrijk ging maar net naast. Even later kreeg SVL de 3-3 in de schoot geworpen na een foutieve terugspeelbal die zeer koelbloedig werd afgemaakt. CSW ging nog wel op zoek naar de overwinning en bijna lukte dat ook nog. Vrij voor de doelman gaf Zeldenrijk de bal af op Cabeza die inschoot maar zag dat een verdediger van SVL nog net redding kon brengen op de doellijn.

Zo eindigde dit boeiende duel in een toch wel verdiend gelijkspel met CSW in de eerste helft de betere ploeg en SVL in de tweede helft het beste van het spel had.

In een zeer boeiend duel hebben CSW en SVL de punten gedeeld. Na tweemaal met twee doelpunten verschil te hebben voorgestaan eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 3-3 eindstand. Een prima begin van CSW dat de tegenstander meteen onder druk wist te zetten. De eerste kans diende zich dan ook … Lees meer »