CSW dames pakken knap de winst op SSS

Geplaatst op: 19 september 2010

SSS pakte direct na de aftrap het initiatief en speelde met veel druk op de bal, het kostte CSW moeite om bij bal bezit de bal in de ploeg te houden. De eerste doelkans was voor SSS en Isaballa trad goed op. SSS kwam een aantal keren gevaarlijk door maar echte scoringskansen leverde het nog niet op. In de 23 minuut was er balverlies in de zestien meter, SSS strafte het direct af, 0-1. CSW kon er qua kansen niet veel tegen over zetten. In de 35 minuut was het toch CSW dat onverwacht de stand in evenwicht bracht: een diepe bal van Jacklyn viel achter de verdediging en Christianne pikte de bal op en tikte de bal keurig over de keepster in het doel, 1-1. SSS kreeg nog enkele kansen, maar miste precisie om echt van gevaar te kunnen speken. In de 1e helft nog geel voor Lea en Kim van CSW en SSS incasseerde eveneens 2 gele prenten.

In de 2e helft mocht Alex haar opwachting maken voor Priscilla. Het 1e kansje was voor SSS, maar de verdediging kon ruimen. CSW kwam steeds beter in de wedstrijd en er volgde enkele mooie aanvallen. In de 8 minuut was het Christianne die na een mooie steekpass de uitlopende keeper passeerde 2-1. Het doelpunt gaf CSW een extra impuls en SSS werd terug gedrongen, na een mooie pass van Iris schoof Alex de bal keurig in de verre hoek, 3-1. In de 20e minuut moest, Kim zich laten vervangen na een onbesuisde actie van SSS. Iris kwam voor in het veld. CSW kreeg nog een aantal kansen, Iris kwam nog vrij voor de keeper maar kwam net iets te kort om de bal in te tikken. In de 34e minuut kwam Natasja nog voor Nelleke. SSS kon geen vuist meer maken en de ballen die richting het CSW doel kwamen waren voor Isabella. Vlak voor tijd mocht Christianne met haar 3e doelpunt de eindstand van 4-1 op het bord zetten. Een speelster van SSS liep nog tegen haar 2e gele kaart op en kon gaan douchen.

Een verdiende overwinning voor CSW op basis van de 2e helft en het benutten van de kansen.