Atlantis F2 kampioen

Geplaatst op: 7 juni 2010

Op zaterdag 29 mei mocht Atlantis F2 thuis aantreden tegen EKVA F3. De F2 wordt gesponsord door Albert van Dijk. Winst was nodig voor het behalen van het kampioensschap. Met oranje haar begon de F2 enthousiast aan de wedstrijd. De F2 bestaat uit Anouk, Lars, Melanda, Nina, Niels en Fay. Ze worden gecoacht door Masha en Ciska.

EKVA begon goed aan de wedstrijd en scoorde de 0-1. De coaches dachten even dat het fout zou gaan maar gelukkig scoorde de F2 al gauw de 1-1. Atlantis kwam in de wedstrijd en bij rust stond het 4-1 voor Atlantis. Dit door doelpunten van de jongens uit het team, Lars en Niels. Na wat limonade begon de F2 aan de tweede helft die nog beter ging dan de eerste. Alle kansen werden benut en er werd goed verdedigd. Ook de dames kwamen tot scoren. Eindstand 10-1 voor Atlantis!

De F2 werd direct daarna gehuldigd. De kinderen kregen bloemen, iets te drinken en taart. De medailles moeten nog komen. We zijn allemaal heel blij met dit kampioenschap.

De coaches willen de ouders en kinderen bedanken voor een fantastisch korfbalseizoen. Door de medewerking van de ouders is het een gezellig jaar geworden. De coaches gaan de kinderen volgend jaar zeker missen.

Op zaterdag 29 mei mocht Atlantis F2 thuis aantreden tegen EKVA F3. De F2 wordt gesponsord door Albert van Dijk. Winst was nodig voor het behalen van het kampioensschap. Met oranje haar begon de F2 enthousiast aan de wedstrijd. De F2 bestaat uit Anouk, Lars, Melanda, Nina, Niels en Fay. … Lees meer »