Atlantis 2 glansrijk kampioen

Geplaatst op: 7 juni 2010

Afgelopen zaterdag speelde het tweede team van Atlantis haar laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen SDO uit HIllegom. Bij winst wist Atlantis zich kampioen, bij verlies zou er een beslissingsduel tegen naaste concurrent VZOD volgen. De door de Rabobank gesponsorde ploeg liet niets aan het toeval over. Na 70 minuten korfbal in de zinderende hitte stond de eclatante zege van 23-6 in het voordeel van Atlantis op het scorebord.

Voorafgaand aan de wedstrijd zorgde coach Petra Taal ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op stonden. Na een wat onwennig begin volgden de doelpunten zich in rap tempo op. Al na 10 minuten stond er een voorsprong van 6-1 op het scorebord. Het was duidelijk dat Atlantis gefocust was op de overwinning. Het tweede team van SDO was niet opgewassen tegen de scherpte en zuivere afronding van Atlantis. Aan het eind van de eerste helft was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Beide ploegen mochten met een stand van 14-3 gaan rusten. Na de rust pakte Atlantis de draad na enkele minuten weer op. De hitte speelde beide ploegen dermate parten dat de teller enige minuten lang stokte.

Maar na een minuut of tien in de tweede helft wist Atlantis het mandje weer te vinden. Het meegereisde publiek ging nog eens flink achter de ploeg staan, waardoor met de laatste krachten nog enkele mooie treffers door het mandje vielen. Vlak voor tijd kreeg Wouter Drubbel zijn welverdiende publiekswissel. Wouter speelde zaterdag zijn laatste wedstrijd voor de selectie. En wat een mooi afscheid kon Atlantis 2 hem bieden! De teller stokte uiteindelijk op 23-6. Na het fluitsignaal was de vreugde groot en schalde het KAMPIOENUH! luid en duidelijk over het Hillegomse veld. Namens Atlantis twee bedank ik een ieder die de ploeg op wat voor manier dan ook heeft gesteund afgelopen jaar. Zonder jullie hulp en steun was het ons niet gelukt! Bedankt!

Afgelopen zaterdag speelde het tweede team van Atlantis haar laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen SDO uit HIllegom. Bij winst wist Atlantis zich kampioen, bij verlies zou er een beslissingsduel tegen naaste concurrent VZOD volgen. De door de Rabobank gesponsorde ploeg liet niets aan het toeval over. Na 70 minuten … Lees meer »