Atlantis D1 kampioen veldcompetitie

Geplaatst op: 31 mei 2010

De D1 speelde tegen de Vinken. De eerste helft verliep moeizaam en eindigde in 2-2. Na de rust vielen de doelpunten over en weer, maar in de laatste tien minuten van de tweede helft had Atlantis de overhand waardoor de eindstand op 8-4 kwam.

Op de foto boven: Wendy Kentrop, Rick Kuijlenburg,Kevin Keijman, Jacob Bakker, Jarni v.d. Wilt, Sven van Putten, Wilco Kuijlenburg. Onder: Yara van Es, Suzanne Pijper, Joëlle Bakker en Amy Loman. Helaas ontbreekt Sander van Diemen op de foto.

Zaterdag 29 mei speelde de D1 de laatste wedstrijd van dit seizoen. Het team, dat gesponsord wordt door meubelstoffeerderij Bos uit Amstelveen, had het kampioenschap de vorige wedstrijd al binnengesleept, maar was gedreven genoeg om de laatste wedstrijd alsnog te knokken voor de punten. De D1 speelde tegen de Vinken. … Lees meer »