Atlantis E1 is ongeslagen kampioen!

Geplaatst op: 31 mei 2010

Zaterdag 29 mei is de E1 van korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht kampioen geworden.

Een wedstrijd eerder waren ze al zeker van dit kampioenschap, maar op de laatste wedstrijddag moesten ze nog tegen de nummer 2 (Fiducia uit Vleuten) die bij winst gedeeld kampioen zou kunnen worden.

Zo fel als de spelers en speelsters van Atlantis zijn wilden ze ook deze laatste wedstrijd winnen. Met veel supporters langs de lijn, die veel lawaai wisten te maken, en een groot spandoek begon de wedstrijd.

Tijdens de eerste helft heeft de Atlantis E1 het heel moeilijk zowel in de aanval als de verdediging. Er komt gelukkig wel een voorsprong, maar deze wordt door Fiducia al snel omgezet naar een achterstand van 2-1. Door een doelpunt net voor het eind van de eerste helft gaat het team in elk geval rusten met een gelijkspel. Tijdens de tweede helft loopt Fiducia nog verder uit naar een 2-3 stand en wordt het voor Atlantis dat de laatste 10 minuten zeer goed en nog feller speelde roch nog zeer lastig. Een doelpunt in de laatste 2 minuten maakt de eindstand 3-3 en hierdoor is de Atlantis E1 toch ongeslagen kampioen!

Ook de strafworpen competitie (na iedere wedstrijd nemen de teams ieder 25 strafworpen) is gewonnen door de E1 met een prachtig gemiddelde van 10 doelpunten.

Na afloop van de wedstrijd was er taart en limonade (en pannenkoeken en patat van de coaches) en natuurlijk de prachtige medaille met bloemen. Deze werden overhandigd door de voorzitter van de technische commissie.

De kampioenen zijn: Emma Beijer, Suzanne van der Plas, Zoë Trompert, Saskia Veenboer, Elise van Walraven, Lynn Loman, Robin Troost, Jurjen Bakker, Sam Verweij en Sander van der Sluijs en natuurlijk de coaches Wouter Drubbel en Serge Kraaikamp.

Zaterdag 29 mei is de E1 van korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht kampioen geworden. Een wedstrijd eerder waren ze al zeker van dit kampioenschap, maar op de laatste wedstrijddag moesten ze nog tegen de nummer 2 (Fiducia uit Vleuten) die bij winst gedeeld kampioen zou kunnen worden. Zo fel als de … Lees meer »