0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Succesvol 'vriendjes en vriendinnetjes toernooi' handbal HSV '69


Geplaatst op: 25 mei 2010

Op 19 mei j.l. werd weer het vriendjes en vriendinnetjes toernooi bij HSV '69 georganiseerd. Het prachtige weer zorgde ervoor dat er veel aanmeldingen waren van veel kinderen uit de Ronde Venen. Om 15.00 uur werd er een warming up gegeven door Sanne Felix en daarna werden de kinderen in verschillende groepjes het handbalveld overgestuurd om diverse spellen onder de knie te krijgen. Vanaf 16.00 uur was er een heus handbaltoernooi voor 4 teams van kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Er waren bovendien ook nog 3 mini-teams ( 5-7 jaar ) en zij speelden een mini toernooi op het grasveld. Om 17.00 uur klonk het eindsignaal en kreeg alle 40 kinderen een oorkonde, zakje snoep en een luid applaus. Dankzij de vele vrijwilligers en het enthousiaste publiek was deze middag weer zeer geslaagd. Ben je nog op zoek naar een teamsport het nieuwe seizoen? Wij zijn op zoek naar handbalsters voor de meiden C1 en C2 (leeftijd 9 t/m 12 jaar ) Bovendien willen we graag een meisjes D team opstarten ( leeftijden 6-8 jaar ). Interesse? Stuur een mail naar:
lyanne@van-loenen.net

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvol 'vriendjes en vriendinnetjes toernooi' handbal HSV '69

Op 19 mei j.l. werd weer het vriendjes en vriendinnetjes toernooi bij HSV '69 georganiseerd. Het prachtige weer zorgde ervoor dat er veel aanmeldingen waren van veel kinderen uit de Ronde Venen. Om 15.00 uur werd er een warming up gegeven door Sanne Felix en daarna werden de kinderen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: