Atlantis B1 maakt het niet waar

Geplaatst op: 17 mei 2010

Op 15 mei moest het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 aantreden tegen Velocitas B1. Velocitas kon kampioen worden als ze deze wedstrijd zouden winnen en het was aan Atlantis om het feestje te verpesten. Bij de thuiswedstrijd had Velocitas met 12-4 gewonnen. Atlantis had last van vele afwezige spelers maar gelukkig waren er veel reserves bereid om in te vallen.

De opstelling zag er door het ontbreken van een aantal spelers iets anders uit. De aanval bestond uit: Sophia, Willemijn, Jonathan en Maarten. De verdediging bestond uit: Rosalie, Ciska, Matthijs en Kariem.

Atlantis begon sterk maar maakte de kansen niet af. Velocitas deed dat wel en na een tijdje stond het helaas wel 3-0. Gelukkig maakte Matthijs net voor rust de 3-1 met een mooi schot.

Na rust gebeurde eigenlijk hetzelfde als voor rust. De vele gecreëerde kansen wilden er maar niet in. Ook nu was het Matthijs die scoorde met een mooie wegtrekbal, aangegeven door de inmiddels ingevallen Niels. Kort hierna werd ook Echica ingebracht. Echica bleek een gouden wissel te zijn want ze scoorde meteen 2 keer. De eindstand was 8-4 voor Velocitas. Ook al was het niet helemaal gelukt om de kampioenskansen te verstoren had Velocitas het toch knap lastig gehad.

Atlantis hoeft nog maar een keer een wedstrijd te spelen op 5 juni tegen Thor. Wel doet de B1 mee aan de Carwash op 29 mei. Voor een goedkoop bedrag wordt uw auto gewassen. Dit zal zijn in de ochtend. Wij hopen u allemaal te zien!

Op 15 mei moest het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 aantreden tegen Velocitas B1. Velocitas kon kampioen worden als ze deze wedstrijd zouden winnen en het was aan Atlantis om het feestje te verpesten. Bij de thuiswedstrijd had Velocitas met 12-4 gewonnen. Atlantis had last van vele afwezige spelers maar … Lees meer »