Atlantis 1 verliest van Amsterdam.

Geplaatst op: 10 mei 2010

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1 tegen Amsterdam. In een regenachtige wedstrijd kon de Mijdrechtse Rabobankploeg een goede eerste helft geen vervolg geven. In de slotfase van de wedstrijd wisten de bezoekers uit Amsterdam zelfs de volle winst te pakken. Atlantis lijkt de kansen op promotie naar de derde klasse te hebben verspeeld.

Atlantis begon de wedstrijd goed. De aanvallen werden goed opgezet en er werd gezocht naar goede kansen. Na 10 minuten had de Mijdrechtse ploeg dan ook een 4-0 voorsprong weten te pakken. Hierna wist Amsterdam ook te scoren en het gat te dichten tot 1 punt: 5-4. Tegen het einde van de eerste helft wist Atlantis nog iets uit te lopen. De ruststand was 7-5.

In het begin van de tweede helft bleken beide ploegen aan elkaar gewaagd. Hoewel Atlantis goede kansen creëerde, werd er maar weinig gescoord. Na 20 minuten in de tweede helft hadden beide ploegen 2 keer weten te scoren: 9-7. Amsterdam wist hierna het gat te verkleinen tot 1 punt. In de slotfase van de wedstrijd lukte het Atlantis niet meer te scoren. De Amsterdammers trokken met 2 afstandschoten in de laatste 2 minuten de wedstrijd helemaal naar zich toe.

Door dit verlies heeft Atlantis nu 4 punten achterstand op koploper VZOD, en zijn de kansen op een kampioenschap verkeken. Ook de beste tweede plaats, die recht geeft op promotie, lijkt nu buiten bereik voor Atlantis.

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1 tegen Amsterdam. In een regenachtige wedstrijd kon de Mijdrechtse Rabobankploeg een goede eerste helft geen vervolg geven. In de slotfase van de wedstrijd wisten de bezoekers uit Amsterdam zelfs de volle winst te pakken. Atlantis lijkt de kansen op promotie naar de derde klasse te … Lees meer »