Argon C6 nu ook voorjaarskampioen

Geplaatst op: 19 april 2010

Na het behalen van het herfstkampioenschap -de mannen eindigden ongeslagen bovenaan- en het voortijdige einde van het bekeravontuur vorige week in Hoofddorp, waar in de wedstrijd om een halve finale plek nipt verloren werd van Hoofddorp C5 was het vandaag toch nog spannend voor de C6. Bij winst tegen dit team, SDO C3 uit Bussum, nummer 2 op de ranglijst, zouden de mannen niet meer in te halen zijn in de voorjaarscompetitie en zouden ze ook hier het kampioenschap binnenhalen.
Omdat de vorige wedstrijd tegen SDO maar met 4-2 werd gewonnen, zat er toch nog wel wat spanning op vandaag.
Dat bleek achteraf gezien niet nodig want al in de 1e minuut rondde Olaf op een voorzet van Vincent simpel af en 9 minuten later herhaalden ze samen dit kunstje nog een keer, 2-0.
Waar het spel zich de eerste 20 minuten voornamelijk afspeelde op de helft van SDO, zette SDO daarna de aanval vol in en werd het nog even spannend. Na eerst een schot op doel voorlangs te hebben zien gaan, redde Lennart goed op een schot van de snelle SDO spits.
Gelukkig stond de verdediging vandaag onder leiding van aanvoerder Nathan weer als een huis; Jeffrey beet zich als vanouds in zijn tegenstander vast en was niet te passeren, Sonny ruimde werkelijk alle ballen die per ongeluk in de buurt kwamen meedogenloos op.

Vanaf het begin van de 2e helft ging Argon weer vol in de aanval. Vincent grossierde in hele goede voorzetten, helaas was lange Tim in deze fase nog ongelukkig in de afronding. Het spel speelde zich wederom volledig af op de helft van SDO, waar Yaw door zijn snelheid en wendbaarheid een ware plaag was voor de verdediging van SDO. Na 10 minuten maakte Jerry -op zijn geleende wonderschoenen- koelbloedig af na een fenomenale ingooi van Poyan, 3-0.

Twee minuten later volgde er een eigenlijk niet te missen kans voor lange Tim, die helaas zijn vizier nog niet op scherp had staan maar wel een prachtige kopbal afleverde. In de 20e minuut lukte het eindelijk wel; na een mooie actie van Vincent die drie man uitspeelde maakte lange Tim ‘m schitterend af, 4-0.
Vijf minuten later, na een slimme steekpass van Jens ging Jerry goed door, zijn schot rolde net voorlangs. Iedereen stond erbij en keek ernaar........behalve Vincent die attent reageerde en beheerst inschoot, 5-0.

Na het behalen van het herfstkampioenschap -de mannen eindigden ongeslagen bovenaan- en het voortijdige einde van het bekeravontuur vorige week in Hoofddorp, waar in de wedstrijd om een halve finale plek nipt verloren werd van Hoofddorp C5 was het vandaag toch nog spannend voor de C6. Bij winst tegen dit … Lees meer »