Tennishal de Ronde Venen sluit succesvol Deloitte Open 2010 af

Geplaatst op: 12 april 2010

Mijdrecht - Tennishal de Ronde Venen sluit succesvol Deloitte Open 2010 af.

Op maandag 5 april werden in de Tennishal De Ronde Venen de finales gespeeld van de Deloitte Open indoor tennis kampioenschappen 2010. Voor de 11de keer op rij organiseert toernooileider Adriaan Panman het sportieve en gezellige indoor toernooi. Op de eerste en tweede Paasdag werden de finales gespeeld en zijn de winnaars bepaald.

Het 11de Deloitte Open toernooi ging van start op zaterdag 27 maart en werd mede mogelijk gemaakt door Deloitte, Duosports en de Rabobank. Met dit jaar bijna 300 inschrijvingen, waren de 5 banen in de tennishal de hele week vrijwel continu bezet. Het toernooi kent een grote groep trouwe deelnemers die niet alleen uit de regio komt, maar ook uit Amsterdam, Amstelveen, Maarssen, Abcoude, Baambrugge, Kudelstaart, Aalsmeer en Uithoorn. Naast de vele spannende tennispartijen maakte ook iedereen kans op prijzen tijdens de loterij. Sponsors Djo Djo's, Anne Woon, Bloemenatelier Kristel en Kapadokya stelden hiervoor leuke prijzen beschikbaar.

Youri Mayer winnaar Heren enkel 3
Door slechts 1 wedstrijd te spelen tegen Erwin Schmitz, mocht Vinkevener Youri Mayer zich winnaar noemen in de categorie 3.

In de categorie dames enkel 3 moest winnares Nadine Gobin hard werken voor haar eerste plaats. Gobin, speelster bij HLTC De Metselaars (Den Haag), won eerst 3 partijen voordat zij haar verdiende prijs in ontvangst nam. De winnende wedstrijd speelde ze tegen Angelique Karsten, die tweede werd. "Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze ondergrond speel en dan gelijk winnen, heel bijzonder!", aldus Nadine.

Verder sprong de prestatie van de 13 jarige Niels Kok eruit, die de dubbel pakte door zowel de herenenkel 5 als de herenenkel 4 te winnen.

Niet alleen door te tennissen viel men in de prijzen. Op de finaledag werd de hoofdprijs van de loterij verloot onder alle aanwezige deelnemers. Doina Ettikhoven was de gelukkige winnares en krijgt een 1 week accommodatie voor 6 personen cadeau.