CSW Dames op dreef bij Jodan Boys

Geplaatst op: 12 april 2010

Na vier vrije speeldagen mochten de dames van Janny Timisela vandaag gelukkig weer een wedstrijd spelen waar het weer om de punten ging. Een gemotiveerd CSW begon goed aan de wedstrijd en zocht met direct spel de aanval. Al in de 6e minuut mocht Christianne Bijman, na een mooi één tweetje met Lea Malbasic, aanleggen een scoorde de 0-1. Jodan Boys leek in de 17e minuut iets terug te doen, de bal verdween buiten bereik van Bianca Veenboer via de lat over het doel.
Aan de andere kant een prachtige reflex van gelegenheidsdoelvrouwe Jolanda Groeneweg van Jodan Boys die niet toestond dat Christianne Bijman haar tweede zou scoren. In de 21e minuut is het de goed spelende Shanon Molleman die uit een messcherpe corner van wie anders dan Christianne Bijman op de lat kopt. De terugspringende bal komt voor de voeten van Jorien van der Pool maar de bal werd helaas niet verzilverd.

CSW bleef doorgaan en de 1e helft werd een leuk schouwspel waarin CSW verzuimde Jodan Boys op een grotere achterstand te zetten. Christianne en Faye kregen hiervoor nog de kansen.

In de 2e helft viel het spelpeil van beide teams terug en de hoogte punten waren nog op één hand te tellen. In de 51e minuur kreeg Jordan Boys een goede kans op de gelijkmaker maar Bianca redde knap. In de 57e minuut is het de blonde Faye Kegley die Christianne Bijman tot twee maal toe aanspeelde maar die haar schoten gekeerd zag worden door doelvrouwe Groeneweg van Jodan Boys
Ook een schot op de lat van killer queen Bijman had een beter lot verdiend. In de 2e helft moet Bianca Veenboer uitvallen met een vervelende enkelblessure. Isabella Koenen nam haar plaats in.

In de 80 minuut was het Iris Wagemaker die, na een mooie pass van Faye Kegley, de bal van zo'n 25 meter schitterend in schoot en de 0-2 scoorde. De wedstrijd was met de 0-2 gespeeld en CSW houdt door de winst op Jordan Boys kans op de 3e plaats.

Bianca Veenboer, Tessa van der Linden, Diana Koenen, Kim van Kippersluis, Lea Malbasic, Daniëlle Singerling, Faye Kegley, Jorien van der Pool, Christianne Bijman, Iris Wagemaker en Shanon Molleman.
Wisselspeelster: Alex Baarda, Iris van Dijk, Tea Malbasic en Isabella Koenen.
De coaches zijn Janny Timisela en Evert Lans.

Na vier vrije speeldagen mochten de dames van Janny Timisela vandaag gelukkig weer een wedstrijd spelen waar het weer om de punten ging. Een gemotiveerd CSW begon goed aan de wedstrijd en zocht met direct spel de aanval. Al in de 6e minuut mocht Christianne Bijman, na een mooi één … Lees meer »