Wederom winst voor Atalante Dames 1

Geplaatst op: 12 april 2010

Vinkeveen - Vrijdag 9 april moesten de dames gesponsord door Krijn Verbruggen Schoeiing- Grond en Baggerwerken en Haaxman Lichtreclame de laatste thuiswedstrijd spelen tegen MOVE D1 uit Volendam.

De uitwedstrijd tegen MOVE D1 werd gewonnen met 3 -1. De wedstrijd werd toen goed begonnen, maar de tweede set werd er te gemakkelijk gedacht. Het team van Sjaak Immerzeel begon nu wederom goed aan de wedstrijd. De dames kwamen goed uit de startblokken en konden deze voorsprong de hele eerste set vasthouden. Met veel reddingen van libero Nancy Lijten en een goede servicebeurt van Carin van Tellingen won Atalante D1 deze set met 25 - 13.

De tweede set werd net als in de uitwedstrijd minder gedreven begonnen door Atalante. In het begin van de set kwam Atalante daardoor op een achterstand van 0 - 5. Het was het team van Atalante dat deze set achter de feiten aanliep.
De pass kwam niet netjes bij spelverdeelster Irma Schouten en aanvallend werden ook de nodige foutjes gemaakt. Aan het eind van deze set was het toch Atalante D1 die steeds dichter bij MOVE D1 kwam, mede door goede aanvallen van Mirjam van der Strate en Suzan Heijne. Het was helaas niet meer in te halen. De dames verloren deze set met 21 - 25.

De derde set werd met een goede servicereeks begonnen, hierdoor hadden de dames van Atalante weer wat ruimte. Wisselend spel, goede aanvallen van Astrid van de Water gecombineerd met goede services van Loes Kuijper zorgden ervoor dat Atalante op een voorsprong bleef. Deze set werd dan ook makkelijk afgesloten met een uitslag van 25 -14.

De vierde set werd wederom met een goede servicereeks begonnen. Met een voorsprong van 9 -1 kon er weinig meer misgaan om deze wedstrijd te winnen. Met uitbundige aanmoedigingen vanaf de kant door Janine Könemann en Marlieke Smit bleven de dames goed doorspelen. Aan het eind van deze set namen de dames met een bloemetje afscheid van Astrid van de Water en trainer-coach Sjaak Immerzeel. Op passende wijze maakte Marleen Sondermeijer de set vervolgens af met twee goede aanvallen. Eindstand 25 - 9.

De dames van Atalante konden wederom met opgeheven hoofd het veld verlaten. Atalante D1 heeft weer goede zaken gedaan om een goede eindklassering te krijgen. Met nog maar één wedstrijd te spelen tegen de nummer 2 van deze competitie Armixtos D1 hoopt Atalante op een 3e plek te kunnen eindigen.

Zaterdag 17 april 2010 spelen de Atalante dames de laatste wedstrijd van deze competitie om 17.00 uur tegen Armixtos D1 in de Wibauthal in Amsterdam.

Vinkeveen - Vrijdag 9 april moesten de dames gesponsord door Krijn Verbruggen Schoeiing- Grond en Baggerwerken en Haaxman Lichtreclame de laatste thuiswedstrijd spelen tegen MOVE D1 uit Volendam. De uitwedstrijd tegen MOVE D1 werd gewonnen met 3 -1. De wedstrijd werd toen goed begonnen, maar de tweede set werd er … Lees meer »